Crăciunul familiei Cambridge: ce cadouri le-au făcut Kate şi William copiilor şi ce-a gătit ducesa?

28 decembrie, 2021
5 kate and william jpg jpeg

Nici anul acesta Ducii de Cambridge n-au petrecut Crăciunul cu Regina Elisabeta, din cauza restricţiilor.

Însă asta nu înseamnă cu cei doi, împreună cu copiii lor, n-au avut parte de un Crăciun special în reţedinţa lor de vacanţă din Norfolk. Conform spuselor unui apropiat de-al familiei, pe 25 decembrie, George, de opt ani, Charlotte, de şase, şi Louis, de trei, s-au trezit la ora 5 dimineaţa pentru a descoperi ce le-a lăsat Moşul sub brad.

Chiar dacă Kate şi Will şi-au impus să nu îi răsfeţe excesiv pe copii, ducii renunţă la această regulă când vine vorba despre cadourile de Crăciun. Aşadar, George a primit un kit pentru campare în natură, ce include un cort, aparate walkie-talkie şi o lanternă, Louis a găsit sub brad un dispozitiv pentru căţărat, iar Charlotte o camera video pentru copii.

stanga
dreapta
3 kate middleton brazi de craciun 4 jpg jpeg
5 printul george viitorul rege al angliei 1 jpg jpeg
4 ducii de cambridge jpg jpeg
4 kate middleton profimedia 0649196599 jpg jpeg
5 kate and william jpg jpeg

În plus, cei trei prinţi au mai primit jocuri şi cărţi. Chiar şi Ducesa de Cambridge a fost răsfăţată de soţul ei, Prinţul William, care i-a dăruit o brăţară superbă. Kate a gătit o friptură tradiţională de curcan pentru masa de Crăciun, completată, la desert, de o casă din turtă dulce, o ruladă cu ciocolată şi o plăcintă cu mere.

Chiar dacă nu i-au putut fi aproape reginei, Ducii şi copiii lor au vorbit cu suverana de 95 de ani prin video call, dar şi cu Prinţul Charles şi alţi membri ai familiei regale. Familia de Cambridge va rămâne pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă la reşedinţa Anmer Hall de pe domeniul regal din Sandringham, acolo unde au sosit, pentru câteva zile, şi părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton.