Cum a arătat Kate Middleton la primul Crăciun alături de familia regală şi ce i-a dăruit Reginei Elisabeta?

3 decembrie, 2021
1 kate profimedia 0225898523 jpg jpeg

Odată ce ai intrat în familia regală britanică, unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa de familie este să petreci Crăciunul cu Regina Elisabeta, pe domeniul regal de la Sandringham.

Kate Middleton, cea care îi este soţie Prinţului William din anul 2011, s-a comportat destul de bine la primul ei Crăciun alături de familia regală, fără să pară emoţionată atunci când a apărut alături de aceştia la tradiţionala plimbare de după slujba de Crăciun.

Singura grijă pe care Kate a avut-o la sărbătorile din 2011 a fost ce să-i dăruiască bunicii lui William: “M-am gândit să-i fac un cadou diferit. Dar acest lucru ar fi putut să nu iasă cum trebuie. Aşa că am decis să-i prepar reţeta bunicii mele de chutney (un fel de sos/gem pentru fripturi). Am fost uşor emoţionată, dar am observat, a doua zi, că acesta se afla pe masa de Crăciun. Acest gest simplu a fost foarte important pentru mine şi am observat că ea a mai făcut asta şi cu multe alte ocazii, lucru care arată că este atentă şi că are grijă de fiecare dintre noi."

stanga
dreapta
3 kate profimedia 0225897897 jpg jpeg
3 kate profimedia 0225897960 jpg jpeg
1 kate profimedia 0225898523 jpg jpeg

Kate s-a căsătorit cu Prinţul William în aprilie 2011 şi şi-a făcut debutul la Sandringham în luna decembrie, atunci când, după slujba de Crăciun de la Biserica Sf. Maria Magdalena, a apărut în public purtând o haină şi o pălărie în culoarea fructelor de pădure.

Foto: Profimedia