Dacă rămânea cu el, Kate nu mai ajungea Ducesă de Cambridge. Cine e fostul ei iubit?

30 decembrie, 2018
kate william3 jpg jpeg

Acum pare că au o relaţie perfectă, însă lucrurile nu au stat aşa de la început. Kate şi William au depăşit drame adolescentine, infidelităţi şi chiar scandaluri de familie. Lucrul mai puţin ştiute: au fost persoane care au interferat în relaţia lor!

E deja ştiut faptul că William a pus ochii pe Kate în timpul unei defilări pe podium, din timpul facultăţii. Pe atunci, ea purta controversata rochie transparentă, prin care i se vedea lenjeria intimă, care avea să-i cauzeze probleme cu reprezentanţii monarhiei britanice la începutul relaţiei cu Prinţul William al Marii Britanii.

image

Ce nu se ştie, însă, este faptul că Ducesa de Cambridge era implicată pe atunci într-o relaţie cu cineva. Potrivit apropiaţilor lui Kate, ea se iubea cu un student în anul patru la Universitatea St. Andrews, pe nume Rupert Finch. Relaţia lor era una asumată în cercurile lor de cunoscuţi, însă Prinţului William nu i-a păsat.

image

Imediat după defilare, el a căutat-o şi chiar a încercat s-o sărute. Alegerea lui Kate? Să refuze sărutul prinţului! Însă, acela a fost şi momentul în care Rupert Finch a pierdut-o. La doar câteva zile, Catherine şi William îşi începeau relaţia amoroasă. Povestind despre aceste vremuri, corespondentul regal Katie Nichol menţiona că ”Rupert n-a avut nicio şansă în faţa viitorului rege al Marii Britanii”.

image

Culmea e că Rupert Finch nu le-a purtat nicicând pică Prinţului William şi lui Kate. El a acceptat invitaţia la nunta lor în 2011, prezentându-se la braţ cu partenera lui, Natasha Rufus Isaacs. Doi ani mai târziu, când Rupert şi Natasha s-au căsătorit, Kate şi William au acceptat să se numere printre invitaţii la mult aşteptatul eveniment.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg
Prințul William în haină militară, Foto Getty (3) jpg
diana printul charles 2 jpeg
Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Kate Middleton, Meghan Markle jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson la ITV   Profimedia, Instagram jpg
Charlene cu câinii jpg
Regele Charles și Prințul William (3) jpg
craciun familia regala daneza jpg
Regina Letizia a Spaniei (8) jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în maro foto GettyImages 1800479152 jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regina Letizia 4 jpg
William, Prinț de Wales, Getty jpg
Printul Jean Christophe Napoleon si sotia sa, Printesa Olympia   GettyImages 1797116016 jpg
Regina Máxima a Țărilor de Jos, Foto Profimedia (2) jpg