De ce va fi special acest Crăciun pentru Prinţii George, Charlotte şi Louis?

24 noiembrie, 2021
1 profimedia 0489762649 jpg jpeg

Crăciunul regal va fi unul special la palatul britanic, din mai multe motive.

Primul dintre acestea este faptul că sunt primele sărbători pe care regina le va petrece fără mult iubitul ei soţ, Prinţul Philip. Apoi, e foarte posibil ca acesta să fie unul dintre ultimele Crăciunuri ale Majestăţii Sale. Lăsând deoparte motivele triste, există şi circumstanţe care îi vor bucura în special pe micii membri ai familiei regale.

Cei mai câştigaţi de sărbători vor fi copiii Ducilor de Cambridge, şi anume Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. Cei trei fraţi vor avea parte de nu mai puţin de trei festivităţi de Crăciun, iar acest lucru îi va bucura cu siguranţă. Totul va începe cu Crăciunul de acasă, probabil la reşedinţa de la ţară a Ducilor de Cambridge, Anmer Hall. Apoi, Prinţul William şi Kate Middleton vor sosi alături de copiii lor la festivităţile ceva mai formale de la Sandringham, unde îi vor fi alături Reginei Elisabeta.

stanga
dreapta
4 untitled jpg jpeg
5 printul george viitorul rege al angliei 1 jpg jpeg
3 william si copiii 2 jpg jpeg
6 5 jpg jpeg
1 profimedia 0489762649 jpg jpeg

În cele din urmă, fraţii Cambridge vor fi trataţi cu surprize şi cadouri şi de bunicii materni, Carole şi Michael Middleton, în casa acestora de la ţară. „Ce ştim cu siguranţă despre William şi Kate este că îşi doresc ca cei mici să se simtă normali şi, prin urmare, nu le vor oferi cadouri scumpe, asta este sigur”, spune expertul regal Duncan Larcombe.

Cât despre Regina Elisabeta, aceasta aşteaptă cu nerăbdare să-şi găzduiască familia la reşedinţa sa din Norfolk pentru sărbătorile de iarnă, după ce, anul trecut, a petrecut Crăciunul doar cu Prinţul Philip, la Castelul Windsor.Recente pe Ok! Magazine

kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg