De ziua lui, Prințul William o readuce pe mama sa în amintirea oamenilor. Ce-a spus despre regretata Prințesă Diana

23 iunie, 2022
Diana și William PNG

Marea traumă a oricărui copil este pierderea timpurie a unui părinte. Aceasta a fost și drama prinților William și Harry.

William și-a serbat recent cei 40 de ani de viață, iar acțiunile sale au readus-o pe mama sa în centrul evenimentelor. Căci Will începe să semene din ce în ce mai mult cu ea.

Diana și William (4) jpg

Ducele de Cambridge și-a dorit ceva mai altfel de ziua sa. Nicidecum extravaganța pe care poate altă persoană de rangul său ar dori-o. Ba dimpotrivă, gestul lui este atât de asemănător celor făcute de Prințesa Diana.

Diana și William jpg

Căci William a pregătit un interviu și o copertă care să atragă atenția asupra persoanelor fără posibilități. În vederea pregătirii materialelor, Ducele a ieșit cu câteva zile înainte la vândut reviste în stradă.

Mesajul acțiunii a fost de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate financiară, de oportunitate pentru oamenii dezavantajați, marginalizați, să câștige un venit.

Prințul William apare și pe coperta ”The Big Issue” și pare mai decis ca niciodată să aducă o schimbare pentru oameni, mai ales în aceste vremuri tulburi, în care banii sunt din ce în ce mai puțini, iar prețurile cresc amețitor.

Fără nicio îndoială, este băiatul mamei. Și ca dovadă că așchia nu sare departe de trunchi, în interviul acordat revistei, William amintește de acțiunile de caritate ale Prințesei Diana. Ba mai mult, povestește că la 11 ani, mama sa l-a luat la un adăpost al persoanelor nevoiașe, iar acest lucru a avut un impact enorm în viața sa.

stanga
dreapta
Diana (2) jpg
Diana și William (3) jpg
Diana și William (2) jpg
Diana și William (5) jpg

Chiar dacă atunci era mic, exemplul lui Lady Di i-a rămas în memorie. El a mai făcut un gest impresionant în urmă cu câteva luni, tot în genul Prințesei Diana, când a îmbrățișat un bărbat nevoiaș în Scoția.

William vizită Glasgow jpg

Fotografia s-a viralizat, iar William ne-a dovedit că este cu adevărat fiul mamei sale. Având în vedere toate aceste calități și toată empatia de care dă dovadă, plus echipa fantastică pe care o face cu soția Kate Middleton, putem spune cu ușurință că Ducii de Cambridge vor fi, la un moment dat, un rege și o regină cu o noblețe sufletească fantastică, iar viitorul Marii Britanii este pe mâini bune.

ducii de Cambridge (4) jpg

”Aveam 11 ani când am vizitat un adăpost pentru persoanele fără locuință, împreună cu mama mea. În stilul său unic, era decisă să aducă o rază de speranță în viețile celor care și-au pierdut-o, a celor uitați, a celor neînțeleși”, scrie regalul în articolul publicat în revistă.

profimedia printul william ziare

Și continuă: ”În cei 30 de ani de atunci, am asistat la nenumărate proiecte de caritate și am avut onoarea să se întâmple sub patronajul meu. Noi inițiative s-au lansat, unele au avut rezultate, altele nu. Dar ”The Big Issue” este printre cele de succes și și-a dovedit impactul pozitiv.”, a conchis Ducele de Cambridge.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg