De ziua lui, Prințul William o readuce pe mama sa în amintirea oamenilor. Ce-a spus despre regretata Prințesă Diana

23 iunie, 2022
Diana și William PNG

Marea traumă a oricărui copil este pierderea timpurie a unui părinte. Aceasta a fost și drama prinților William și Harry.

William și-a serbat recent cei 40 de ani de viață, iar acțiunile sale au readus-o pe mama sa în centrul evenimentelor. Căci Will începe să semene din ce în ce mai mult cu ea.

Diana și William (4) jpg

Ducele de Cambridge și-a dorit ceva mai altfel de ziua sa. Nicidecum extravaganța pe care poate altă persoană de rangul său ar dori-o. Ba dimpotrivă, gestul lui este atât de asemănător celor făcute de Prințesa Diana.

Diana și William jpg

Căci William a pregătit un interviu și o copertă care să atragă atenția asupra persoanelor fără posibilități. În vederea pregătirii materialelor, Ducele a ieșit cu câteva zile înainte la vândut reviste în stradă.

Mesajul acțiunii a fost de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate financiară, de oportunitate pentru oamenii dezavantajați, marginalizați, să câștige un venit.

Prințul William apare și pe coperta ”The Big Issue” și pare mai decis ca niciodată să aducă o schimbare pentru oameni, mai ales în aceste vremuri tulburi, în care banii sunt din ce în ce mai puțini, iar prețurile cresc amețitor.

Fără nicio îndoială, este băiatul mamei. Și ca dovadă că așchia nu sare departe de trunchi, în interviul acordat revistei, William amintește de acțiunile de caritate ale Prințesei Diana. Ba mai mult, povestește că la 11 ani, mama sa l-a luat la un adăpost al persoanelor nevoiașe, iar acest lucru a avut un impact enorm în viața sa.

Chiar dacă atunci era mic, exemplul lui Lady Di i-a rămas în memorie. El a mai făcut un gest impresionant în urmă cu câteva luni, tot în genul Prințesei Diana, când a îmbrățișat un bărbat nevoiaș în Scoția.

William vizită Glasgow jpg

Fotografia s-a viralizat, iar William ne-a dovedit că este cu adevărat fiul mamei sale. Având în vedere toate aceste calități și toată empatia de care dă dovadă, plus echipa fantastică pe care o face cu soția Kate Middleton, putem spune cu ușurință că Ducii de Cambridge vor fi, la un moment dat, un rege și o regină cu o noblețe sufletească fantastică, iar viitorul Marii Britanii este pe mâini bune.

ducii de Cambridge (4) jpg

”Aveam 11 ani când am vizitat un adăpost pentru persoanele fără locuință, împreună cu mama mea. În stilul său unic, era decisă să aducă o rază de speranță în viețile celor care și-au pierdut-o, a celor uitați, a celor neînțeleși”, scrie regalul în articolul publicat în revistă.

profimedia printul william ziare

Și continuă: ”În cei 30 de ani de atunci, am asistat la nenumărate proiecte de caritate și am avut onoarea să se întâmple sub patronajul meu. Noi inițiative s-au lansat, unele au avut rezultate, altele nu. Dar ”The Big Issue” este printre cele de succes și și-a dovedit impactul pozitiv.”, a conchis Ducele de Cambridge.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg