Dovada c─â Ducesa Kate c├ó┼čtig─â teren la palat: singur─â cu socrii la o ac┼úiune important─â. Se-n┼úelege bine ┼či cu Camilla!

4 februarie, 2022
1 profimedia 0658784555 jpg jpeg

O fotografie ultra rar─â: Kate Middleton, pentru prima data la o ac┼úiune ├«mpreun─â cu socrii ei, Prin┼úul Charles ┼či Camilla, dar f─âr─â Prin┼úul William.

S-a ├«nt├ómplat, ieri, c├ónd cei trei regali de seam─â au vizitat o funda┼úie patronat─â de Prin┼úul Charles, Trinity Buoy Wharf din Londra, care se ocup─â cu ┼čcolarizarea categoriilor defavorizate.

Faptul c─â cei trei au mers la aceast─â ac┼úiune ├«nseamn─â mare lucru ┼či subliniaz─â, ├«n primul r├ónd, rolul important pe care ├«ncepe s─â-l aib─â so┼úia Prin┼úului William la palat. Despre Kate s-a spus mereu c─â are o rela┼úie extraordinar─â cu socrul s─âu, Prin┼úul Charles, ├«ns─â nu l-a fel s-a considerat ┼či despre rela┼úia ei cu Camilla.

stanga
dreapta
4 profimedia 0658882713 jpg jpeg
4 profimedia 0658781912 jpg jpeg
2 kate profimedia 0658882745 jpg jpeg
1 profimedia 0658784555 jpg jpeg

Cu toate acestea, ieri, ducesa a l─âsat impresia c─â se simte excelent ├«n compania socrilor s─âi ┼či c─â toate aceste b├órfe legate de ea ┼či de Camilla sunt nefondate. Invitat─â la aceast─â ac┼úiune de c─âtre Prin┼úul Charles, Kate a purtat o rochie midi gri de la brandul ei favorit din Anglia, Catherine Walker, completat─â de ciorapi negri gro┼či ┼či o pereche de pantofi cu toc p─âtrat: o ┼úinut─â pe care-a mai abordat-o ┼či la un eveniment din martie 2019.

Aceast─â ac┼úiune este cu at├ót mai important─â cu c├ót se a┼čteapt─â ca Ducesa de Cambridge s─â devin─â urm─âtoarea Prin┼úes─â de Wales ├«n anii ce urmeaz─â, dup─â ce Charles va deveni rege, acest titlu apar┼úin├óndu-i ultima data regretatei Prin┼úese Diana.

Foto: Profimedia