Ducele şi ducesa de Cambridge fac angajări! Prinţul William şi Kate Middleton caută specialist pe comunicare care ştie ”să gestioneze informaţii sensibile cu tact şi discreţie”

27 aprilie, 2021
1 ducii de cambridge jpg jpeg

Ducele şi ducesa de Cambridge doresc să angajeze un specialist pe comunicare, arată site-ul oficial regal, potrivit DailyMail.

Noul membru al staff-ului regal va avea biroul la Palatul Kensington şi se va implica în tot ce ţine de comunicarea oficială a proiectelor cuplului regal de Cambridge.

Anunţul de angajare apare pe reţeaua LinkedIn şi este descris ca fiind un post pentru cineva care ştie tot timpul să gestioneze cu tact şi discreţie toate informaţiile regale sensibile.

Persoana care va fi angajată va trebui să se ocupe şi de comunicarea cu presa, în ceea ce priveşte cuplul regal, şi să întocmească desfăşurătorul de comunicare pentru deplasările în străinătate ale ducesei şi ale ducelui de Cambridge.

Nu exită date legate de salariul oferit de cuplul regal pentru acest job pe care mulţi şi l-ar dori, dar în anunţ mai sunt câteva cerinţe pe care trebuie să le îndeplineşti, dacă râvneşti la acest post: să ai abilităţi de comunicare excelente şi să lucrezi proactiv şi flexibil.

Este vorba de un post full-time, cu 37.5 ore pe săptămână, iar candidatul selectat va face parte dintr-o echipă bine instruită.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg