Ducesa de Cambridge a avut o apariţie spectaculoasă la banchetul de stat. A purtat la vedere o nouă decoraţie. Care e semnificaţia ei?

4 iunie, 2019
1 ducesa de cambridge gettyimages 1147874494 jpg jpeg

Aseară, în spatele porţilor ferecate de la Palatul Buckingham, regina Elisabeta a găzduit un banchet de stat în onoarea preşedintelui american Donald Trump şi a familiei acestuia, sosită în Marea Britanie pentru trei zile.

Evident, de la un eveniment de o asemenea anvergură n-au putut lipsi tocmai regalităţile. Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, dar şi Ducii de Cambridge au fost printre cei care au susţinut evenimentul găzduit de suverana Marii Britanie.

2 ducesa de cambridge gettyimages 1147874488 jpg jpeg

Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie superbă, semnată de designerul ei preferat, Alexander McQueen, cu ”franjuri”. Elementul surpriză al ţinutei sale a fost noua ei decoraţie, primită chiar de la suverană în luna mai.

Aceasta reprezintă insigna Dame Grand Cross of the Royal Victoria Order (n.r. Marea Cruce a Ordinului Victoria Regal), un nou titlu pe care Regina Elisabeta i l-a dat lui Kate în luna mai. Kate a mai purtat şi celebra tiară, Lover`s Knot, pe care o afişează adesea la astfel de evenimente, dar şi cerceii cu diamante care i-au aparţinut reginei-mamă.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg