Ducesa de Cambridge se pregătește pentru marele său rol, de viitoare regină: ”Catherine a învățat observând”

5 august, 2022
Kate Middleton (3) jpg

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, mai mult ca sigur vom asista la încoronarea Ducilor de Cambridge în Regatul Unit al Marii Britanii.

Desigur, nu înainte ca la cârma țării să treacă Prințul Charles, în vârstă acum de 73 de ani. Știm deja că în ajunul Jubileului de Platină al Maiestății Sale, aceasta și-a exprimat dorința ca ducesa de Cornwall "Camilla să fie desemnată regină consoartă" atunci când Charles va fi rege.

Până în prezent era admis că Parker Camilla, 74 de ani, a doua soţie a prinţului Charles, 73 de ani, va fi doar prinţesă consoartă.

Această declaraţie indică faptul că regina pregăteşte viitorul după moartea sa, dar şi că o stimează pe Camilla, care s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005, în cadrul unei ceremonii civile.

Prințul Charles și Camilla jpg

În decembrie, regina a promovat-o pe Camilla "Dame" a Ordinului Jartierei, cel mai prestigios ordin cavaleresc britanic, o onoare la care niciun alt partener al copiilor ei nu a avut dreptul.

E îmbucurător că în Marea Britanie există acum atâta armonie, după multe perioade tumultoase. Însă pe lângă Camilla, întreaga națiune știe și se pregătește pentru domnia diafanei Catherine, una din preferatele Reginei Elisabeta.

Regina E jpg

Și se vede treaba că soția Prințului William se va descurca de minune cu acest rang, întrucât a urmărit-o îndeaproape pe suverană. A avut așadar, cel mai bun model disponibil.

Regina și Kate jpg

”Catherine a învățat observând”, a spus biografa regală Sally Bedell Smith revistei People. ”Știe exact ce are de făcut. A absorbit ca un burete totul de la Regină.”

Potrivit sursei citate, deși între ele este o diferență de 56 de ani, Regina și Kate Middleton au în comun trăsături cheie esențiale pentru această poziție: stoicism, discreție și loialitate. Nu-și fac publice viziunile politice, sunt dedicate total Coroanei și toate ieșirile în public sunt cu atenție pregătite. Kate împărtășește, fără nicio îndoială, motto-ul neoficial al Reginei Elisabeta: ”Nu te plânge niciodată și nu da explicații.”

Înainte de a ajunge Regină, Kate va mai trece printr-o schimbare de statut. Odată cu înscăunarea Prințului Charles, Prințul William va prelua titlul tatălui său, adică va deveni Prinț de Wales, iar Kate Middleton va fi prima Prințesă de Wales după regretata Diana. O responsabilitate uriașă pe care o va avea Ducesa, atât în fața poporului, cât, mai ales, în fața soțului său, care și-a pierdut tragic mama, iar suferința pricinuită de această pierdere a fost grea, lungă și niciodată uitată.

Totuși, Kate Middleton pare că va fi atât o prințesă desăvârșită, cât, mai ales, o regină înțeleaptă. Doar a învățat de la cea mai bună.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg