Ducii de Cambridge au furat privirile tuturor la cea mai recentă apariție publică. Prințesa Charlotte i-a însoțit pe Kate și William

2 august, 2022
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg

Oaspeți de seamă la Jocurile Commonwealth, în cea de-a șasea zi. În public, și-au făcut apariția Ducii de Cambridge și micuța Charlotte, o împătimită a sporturilor.

Kate Middleton a atras atenția prin eleganța sa diafană, în ciuda faptului că a purtat pantaloni. Ducesa a îmbrăcat un costum alb prețios, marca Alexander McQueen, care costă în jur de 2300 de Euro și pe care l-a mai purtat în turneul regal din Caraibe, în care a fost însoțită doar de Prințul William.

Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William (12) jpg

Însă vedeta zilei este incontestabil micuța Charlotte, în vârstă de 7 ani. După ce a făcut deliciul internauților cu mesajul său video pentru echipa de fotbal feminin a Angliei, Prințesa și-a însoțit părinții în a șasea zi a Jocurile Commonwealthului, la Birmingham.

Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William (10) jpg

A doua născută a cuplului regal, Prințesa Charlotte este adorabilă într-o cochetă rochiță Rachel Riley, care costă 60 de Euro. Cei trei au furat privirile tuturor când au ajuns în tribună și au luat loc la Centru Acvatic Sandwell din Birmingham, pentru a se delecta cu competiția de înot.

Jocurile Commonwealth sunt o competiție multi-sportivă internațională pentru atleți din Commonwealth-ul Națiunilor. Prima ediție a avut loc în anul 1930 la Hamilton în Canada sub denumirea de Jocurile Imperiului Britanic.

Competiția include sporturi olimpice și sporturi specifice ale unor țări din Commonwealth, precum netball și crichet. 53 de state și 71 de delegații participă la Jocurile Commonwealthului, cele patru națiuni constitutive ale Regatului Unit și câteva teritorii dependente concurând sub steagul propriu. Șase țări au participat la fiecare ediție: Australia, Canada, Anglia, Noua Zeelandă, Scoția și Țara Galilor.

Pe 28 iulie, Prinţul de Wales, care o reprezintă pe Regina Elisabeta, a deschis oficial Jocurile Commonwealth, în oraşul britanic Birmingham.

5.000 de sportivi din 72 de state şi teritorii vor participa la aproape 300 de evenimente. Prinţul Charles a sosit cu o maşină sport Aston Martin şi a declarat că Birmingham reprezintă diversitatea şi unitatea Commonwealth-ului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg