Ducii de Cambridge au împlinit opt ani de căsnicie! Lucruri necunoscute despre mariajul lor

1 mai, 2019
6 gettyimages 109825776 jpg jpeg

Pe 29 aprilie 2019, Prinţul William şi Kate Middleton au aniversat 8 ani de când sunt soţ şi soţie, moment în care ne-am propus să trecem în revistă lucrurile mai puţin cunoscute din viaţa lor privată.

Au avut o “lună de miere” de doi ani

gettyimages 73283303 jpg jpeg

Regina Elisabeta a II-a le-a făcut celor doi soţi un cadou de nuntă special – doi ani de pauză de la activităţile publice. Adică şi-au văzut de viaţa lor de proaspăt însurăţei fără să aibă nicio responsabilitate publică care să le stabilească programul în vreun fel. Şi ce au făcut în tot acest timp? Conform celor publicate de Vanity Fair, cuplul regal şi-a petrecut cei doi ani într-o casă cu cinci dormitoare de pe insula irlandeză Anglesey şi nimeni şi nimic nu le-a perturbat liniştea şi fericirea conjugală în tot acel timp.  

gettyimages 1127752350 jpg jpeg

Kate nu e doar frumuşică…

gettyimages 53137472 jpg jpeg

Kate şi William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews din Fife, Scoţia, unde ea studia Istoria Artei, iar el, Geografia. Middleton a absolvit cu brio facultatea în 2005, ceea ce o va face prima soţie regală din istoria Marii Britanii care să aibă studii superioare.

gettyimages 1138488057 jpg jpeg

Fără contract prenupţial

gettyimages 1131211109 jpg jpeg

În ciuda sfaturilor primite din partea consilierilor regali, Prinţul William a refuzat să semneze vreun contract prenupţial înainte de-a face marele pas şi-a o lua de soţie pe Kate. Se pare că el are încredere 100% în soţia lui şi a considerat că un asemenea act nu este necesar între ei. Şi asta cu toate că avea exemplul părinţilor lui, care au divorţat şi au fost nevoiţi să discute la sânge şi să împartă averea pe care Prinţul Charles o avea la acea vreme, în jur de 23 de milioane de dolari.

gettyimages 1131270487 jpg jpeg

William nu poartă verigheta

gettyimages 1135139374 jpg jpeg

Este un subiect abordat nu numai în cadrul căsniciei lui, ci şi în mod public. La scurt timp după ce şi-a unit destinul cu cel al lui Middleton, Prinţul a emis un comunicat de presă, prin care îşi justifica decizia de-a nu purta verighetă: “Cuplul regal a discutat despre acest lucru, însă Prinţul William nu agrează bijuteriile. Nu poată nici inelul cu însemnele Casei Regale. S-a hotărât că nu îşi doreşte aşa ceva.”

Nunta lor a fost foarte importantă

Ceremonia lor nupţială a fost unul dintre cele mai anticipate şi mai apreciate evenimente din istoria familiei regale, nu mai puţin de două miliarde de oameni urmărind-o live, la televizor.

gettyimages 113286161 jpg jpeg

Data la care cei doi au devenit soţ şi soţie – 29 aprilie 2011 – a fost marcată, în mod oficial, în calendar, de către prim-ministrul Marii Britanii de la acea vreme, David Cameron, care a spus: “Vrem să declarăm această zi sărbătoare naţională.”

Ce s-a întâmplat totuşi în Alpi?

Nu au existat multe scandaluri în cei opt ani de când Kate şi William sunt căsătoriţi, însă ceva-ceva tot s-a întâmplat în primăvara lui 2017, când Ducele de Cambridge era într-o vacanţă de schi în Elveţia.

gettyimages 1127752257 jpg jpeg

Conform celor publicate de Vanity Fair, William a lipsit de la slujba de la Westminster Abbey, pentru a merge pe pârtie cu nişte prieteni de-ai lui. În timp ce se afla acolo, cineva l-a înregistrat pe prinţ dansând şi punându-şi mâna pe talia unei femei necunoscute, în timpul unei petreceri dintr-un club de noapte.

Evident că soţia lui nu s-a simţit deloc bine că ea era acasă cu copiii lor, în timp ce el se distra de mama focului cu modelul australian  Sophie Taylor şi o anume Rosie Peate. “Kate credea că Will nu duce dorul petrecerilor cu băieţii, însă iată că se înşelase! Probabil s-a simţit foarte umilită de întregul episod…”

Cei doi soţi nu au declarat nimic, în mod public, despre scandalul cu pricina, însă ne imaginăm cu toţii ce s-o fi auzit prin Palatul Kensington la întoarcerea lui William acasă…

Au o viaţă prosperă

gettyimages 1128730476 jpg jpeg

Kate are o avere personală de vreo 10 milioane de dolari numai din afacerea de familie a părinţilor ei, pe când Prinţul William a moştenit 15,6 milioane de dolari de la mama lui, Prinţesa Diana, şi are o “alocaţie regală” de la tatăl lui, Prinţul Charles, care împarte 31 de milioane de dolari între copiii lui şi soţiile lor. Mai mult de-atât, Ducii de Cambridge primesc aproximativ 5 milioane de dolari, pentru a-şi acoperi cheltuielile cu călătoriile, garderoba şi alte necesităţi de zi cu zi.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg