Ducii de Cambridge, într-un turneu al flirtului şi al gesturilor tandre în public. Kate: “Eu sunt mai aventuroasă decât William!” William: “Fac faţă!”

27 martie, 2022
1 turneu regal jpg jpeg

Camerele de filmat au surprins, în ultimele zile din turneul regal din Caraibe, momente rare de afecţiune între prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi soţi regali s-au ţinut de mână în public, lucru extrem de rar pentru ei, şi chiar au flirtat în văzul lumii.

Gesturile de afecţiune între cei doi duci sunt, de cele mai multe ori, foarte subtile, rezumându-se la o palmă pe spate sau un braţ timid în talie, lucru care face ca ţinutul lor de mână din timpul turneului regal din Caraibe şi dialogul lor incitant să fie privite cu uimire, dar şi admiraţie din partea admiratorilor lor.

Ducii de Cambridge au fost adorabili în cursul zilei de vineri, 25 martie, când au părăsit The Cove de pe Insula Atlantis Paradise din Bahamas, iar ducesa le-a făcut cu mânca celor prezenţi la eveniment. Kate şi William au luat parte la o recepţie găzduită de Guvernatorul general la Baha Mar Resort, iar ţinuta soţiei viitorului rege al Marii Britanii n-a dezamăgit. Middleton a arătat minunat în rochia Phillipa Lepley, accesorizată cu bijuterii Van Cleef, o poşetă 'Blue Satin Hayworth Clutch Bag' de la Lulu Guiness şi pantofi Gianvito Rossi. Însă nu numai felul în care a arătat Middleton a atras atenţia…

stanga
dreapta
2 will si kate 1 profimedia 0673351451 jpg jpeg
3 will si kate profimedia 0673347216 jpg jpeg
8 kate si will 2 profimedia 0673335741 jpg jpeg
9 kate si will profimedia 0673347127 jpg jpeg

Experţii regali sunt de părere că Kate este cea care dă tonul în public atunci când se prezintă alături de soţul ei la un eveniment. Ducesa priveşte drept înainte, păşeşte încrezătoare şi nu se lasă intimidată de nimeni. Analizând fotografiile cu cuplul regal din ultimii ani, putem observa cu ochiul liber cum nu are nevoie de sprijin din partea nimănui, motiv pentru care nici nu caută să fie îndrumată, atinsă de partenerul ei de viaţă în faţa tuturor.

Replici surprinzătoare

Astrologii confimă aceste lucruri, susţinând că un Capricorn ca ea ştie ce vrea de la viaţă. În plus, există şi protocolul regal, care impune un minim sau o lipsă totală de gesturi tandre în spaţiul public. Kate şi Will urmează fidel exemplul Reginei Elisabeta a II-a, care n-a manifestat niciodată afecţiune publică faţă de soţul ei, Prinţul Philip, atunci când acesta trăia.

Totuşi, situaţia s-a schimbat în turneul regal care de-abia s-a încheiat. Aflaţi în Caraibe pentru a celebra Julileul de Platină al Reginei, ducii de Cambridge au vizitat Belize, Jamaica şi Bahamas în atenţia întregii lumi, care a luat la puricat comportamentul celor doi şi limbajul trupului lor.

După ce au fost la Fish Fry şi au gustat din delicatesele locale, Kate a fost văzută flirtând cu soţul ei în lumina blitzurilor fotografilor. Cei doi soţi au savurat un preparat cu efect afrodiziac, care ar avea efectul faimoasei Viagra. “Eu sunt mai aventuroasă decât William”, a spus Kate, la care William a răspuns pe loc: “Fac faţă!”

O premieră uimitoare pentru cuplul regal extrem de discret, nu-i aşa?

Foto - Profimedia