Ea ar fi putut ajunge Ducesă de Cambridge în locul lui Kate. Prinţul William a vrut s-o ia de nevastă!

4 decembrie, 2018
1 iubita rpintul william jpg jpeg

Acum un mariaj fericit şi sunt părinţii a trei copii minunaţi. Totuşi, nu e pentru nimeni o surpriză faptul că William şi Kate n-au avut, dintotdeauna, o relaţie perfectă. La un moment dat, ei s-au despărţit, iar Prinţul Marii Britanii s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Presa tabloidă din Marea Britanie a titrat, de-a lungul anilor, mult despre Isabella Calthorpe. Şi deşi acum nu mai prezintă niciun pericol, Isabella a fost singura ameninţare la adresa lui Kate, chiar aceasta recunoscând-o drept ”singura femeie care m-ar putea face geloasă”.

image

Asta şi pentru că de când s-au întâlnit, William a fost cucerit de această tânără aristocrată, model şi actriţă. Totuşi, momentul în care William a dat frâu sentimentelor faţă de ea a coincis cu pauza din relaţia cu Kate, din 2017. Chipurile, atunci, Prinţul Marii Britanii şi Isabella Calthrope şi-ar fi consumat idila, aducându-l pe William în pragul de a o cere în căsătorie.

Din fericire pentru Kate, Isabella Calthorpe i-a refuzat nenumăratele cereri în căsătorie ale lui William, motivând că rolul la Palat nu i se potriveşte şi că o relaţie cu el i-ar fi umbrit cariera de actriţă pe care avea de gând s-o urmeze.

Totuşi, când Kate şi William s-au împăcat, în acelaşi an, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, cea care avea să fie astăzi Ducesă de Cambridge i-ar fi interzis iubitului ei s-o mai contacteze ori să relaţioneze vreodată cu Isabella Calthorpe. Ba chiar în scenă a intrat şi Carole Middleton, care i-ar fi zis lui William să-i pună pe deget un inel fiicei sale cât mai curând. Ceea ce s-a şi întâmplat, însă trei ani mai târziu, în 2010.

image

Isabella Calthorpe (38) este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon. Isabella s-a căsătorit cu moştenitorul Sam Branson (33).Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg