Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat în weekend. Cum a fost la nunta la care au participat şi Ducii de Cambridge?

14 septembrie, 2021
1 james middleton jpg jpeg

Weekendul trecut, familia regală britanică extinsă a avut un nou prilej de bucurie.

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a însurat cu cea care-i este iubită din 2018, franţuzoaica Alizée Thevenet, de profesie analist financiar. Ceremonia de nuntă a avut loc sâmbătă, în cochetul sat francez Bormes-les-Mimosas de pe Coasta de Azur, cu participarea extraordinară a Ducilor de Cambridge şi a copiilor lor, Prinţii George, Charlotte şi Louis.

Anunţul a fost dat chiar de către James Middleton, în vârstă de 34 de ani, care a postat următoarele pe Instagram: Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele înconjurat de familie, prieteni şi, desigur, de câţiva câini. Este binecunoscută povestea de iubire secundară a fratelui lui Kate pentru aceste animale, despre care acesta a recunoscut că i-au salvat viaţa, ajutându-l să depăşească depresia cu care a fost diagnosticat cu câţiva ani în urmă.

Pe lângă familia de Cambridge, la eveniment au mai participat şi Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews, precum şi părinţii mirelui, Michael şi Carole Middleton.

James şi proaspăta lui soţie s-au logodit în anul 2019 şi au fost nevoiţi să amâne nunta lor de două ori, din cauza pandemiei. Chiar şi aşa, conform regulilor impuse de autorităţile britanice, William, Kate şi copiii lor mai mari, George şi Charlotte, vor fi nevoiţi să se testeze anti-Covid la două zile după ce se întorc din Franţa, chiar dacă primii sunt deja vaccinaţi, Franţa fiind pe lista roşie în ceea ce priveşte incidenţa virusului.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg