Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a ├«nsurat ├«n weekend. Cum a fost la nunta la care au participat ┼či Ducii de Cambridge?

14 septembrie, 2021
1 james middleton jpg jpeg

Weekendul trecut, familia regal─â britanic─â extins─â a avut un nou prilej de bucurie.

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a ├«nsurat cu cea care-i este iubit─â din 2018, fran┼úuzoaica Aliz├ęe Thevenet, de profesie analist financiar. Ceremonia de nunt─â a avut loc s├ómb─ât─â, ├«n cochetul sat francez Bormes-les-Mimosas de pe Coasta de Azur, cu participarea extraordinar─â a Ducilor de Cambridge ┼či a copiilor lor, Prin┼úii George, Charlotte ┼či Louis.

Anun┼úul a fost dat chiar de c─âtre James Middleton, ├«n v├órst─â de 34 de ani, care a postat urm─âtoarele pe Instagram: Ieri m-am c─âs─âtorit cu iubirea vie┼úii mele ├«nconjurat de familie, prieteni ┼či, desigur, de c├ó┼úiva c├óini. Este binecunoscut─â povestea de iubire secundar─â a fratelui lui Kate pentru aceste animale, despre care acesta a recunoscut c─â i-au salvat via┼úa, ajut├óndu-l s─â dep─â┼čeasc─â depresia cu care a fost diagnosticat cu c├ó┼úiva ani ├«n urm─â.

stanga
dreapta
4 james middleton surprised his future wife with a picnic jpg jpeg
7 alizee jpg jpeg
4 james jpg jpeg
6 profimedia 0575475744 jpg jpeg
1 james middleton jpg jpeg

Pe l├óng─â familia de Cambridge, la eveniment au mai participat ┼či Pippa Middleton ┼či so┼úul ei, James Matthews, precum ┼či p─ârin┼úii mirelui, Michael ┼či Carole Middleton.

James ┼či proasp─âta lui so┼úie s-au logodit ├«n anul 2019 ┼či au fost nevoi┼úi s─â am├óne nunta lor de dou─â ori, din cauza pandemiei. Chiar ┼či a┼ča, conform regulilor impuse de autorit─â┼úile britanice, William, Kate ┼či copiii lor mai mari, George ┼či Charlotte, vor fi nevoi┼úi s─â se testeze anti-Covid la dou─â zile dup─â ce se ├«ntorc din Fran┼úa, chiar dac─â primii sunt deja vaccina┼úi, Fran┼úa fiind pe lista ro┼čie ├«n ceea ce prive┼čte inciden┼úa virusului.Recente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg