Imagini direct din Paradis! Locaţia spectaculoasă în care au locuit ducii de Cambridge la finalul turneului regal din Bahamas

31 martie, 2022
1 fotojet 22 jpg jpeg

Din culisele şederii de lux a cuplului regal în Bahamas. Iată cum a arătat camera de hotel a ducilor de Cambridge şi cum au fost aceştia răsfăţaţi.

Pentru ultima etapă a periplului oficial din cadrul turneului regal efectuat cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, Prinţul William şi Kate Middleton au fost cazaţi la hotelul ”The Cove”, pe insula Atlantis Paradise în Bahamas.

Ducii de Cambridge au beneficiat de lux şi răsfăţ, peisaje uluitoare şi o atmosferă de vacanţă în adevăratul sens al cuvântului.

Prinţul William şi Kate Middleton au fost trataţi regal în timpul şederii de două nopţi la The Cove Atlantis Paradise Island, în ultima oprire din controversatul turneu caraibian. În exclusivitate, persoane dintre angajaţii hotelului au detaliat Page Six că ducii s-au comportat admirabil şi le-au zâmbit tuturor. Cu siguranţă, şederea le-a priit. Chiar dacă agenda de lucru le-a fost foarte încărcată, cei doi soţi păreau de fiecare dată când reveneau la hotel fericiţi şi relaxaţi.

William, în vârstă de 39 de ani, şi Kate, în vârstă de 40 de ani, au avut un apartament de lux de 500 metri pătraţi format din trei dormitoare, balcoane cu vedere completă la ocean, un living ultra spaţios, o bucătărie complet utilată şi o zonă de servit masa. Un martor a dezvăluit că şi-au făcut timp şi pentru câteva activităţi în aer liber. La un moment dat, i-a prins ploaia după ce au navigat şi au revenit la hotel uzi leoarcă şi râzând în hohote.

Ducesa a fost auzită în timp ce vorbea pe Face Time cu cei trei copii ai lor, Prinţul George (8), Prinţesa Charlotte (6) şi Prinţul Louis (3).

În ceea ce priveşte răsfăţul culinar, ducii de Cambridge s-au bucurat de mese servite în cameră, de tradiţionalul ceai de la ora 5, servit în cele mai fine porţelanuri, au primit deserturi delicioase cum ar fi prăjiturele cu ciocolată, cu cremă de lămâie, cu bezea, cu fructe de pădure, produse fine de patiserie şi biscuiţi proaspeţi, cu umplutură de de gem şi frişcă.

O altă sursă a dezvăluit că ducii şi-au comandat două nopţi la rând punch cu rom, iar în prima seară, Prinţul a avut poftă de pizza pepperoni. În a doua seară au mâncat de la Nobu, unul dintre restaurantele de lux ale resort-ului.

Şi-au comandat sushi, sashimi şi somon la grătar cu sos teriyaki servit pe un pat de tăieţei asiatici. De asemenea, un mare succes au avut smoothie-urile de mango, la micul dejun.

Cuplul regal nu a avut pretenţii speciale, au fost foarte discreţi, dar s-au bucurat de toate surprizele puse la cale de personalul atent al resortului de lux.



Recente pe Ok! Magazine

Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg