Kate Middleton a fost primită cu răceală de către o fostă Miss World jamaicană, actuală politiciană care susţine abolirea monarhiei

23 martie, 2022
1 kate profimedia 0672406602 jpg jpeg

Fanii regali au remarcat un moment ciudat, ieri, în timpul ceremoniei de primire a Ducilor de Cambridge pe aeroportul din Kingston, capitala Jamaicăi.

Kate Middleton, mai exact, a fost tratată cu răceală de o reprezentantă a autorităţilor, pe numele ei Lisa Hanna, fostă Miss World convertită în politician, care face parte din Patidul Naţional al Poporului.

Aceast─â forma┼úiune sus┼úine eliminarea Reginei Elisabeta din rolul simbolic de ┼čef de stat al Jamaic─âi, ca urmare a includerii acestei ┼ú─âri insulare ├«n Comunitatea Na┼úiunilor (Commonwealth), ┼či repara┼úii istorice din partea Marii Britanii pentru practicare sclaviei.

stanga
dreapta
4 lisa profimedia 0672419141 jpg jpeg
3 lisa profimedia 0211742458 jpg jpeg
2 kate profimedia 0672407622 jpg jpeg
1 kate profimedia 0672406602 jpg jpeg

├Äntr-un moment surprins de camere, se poate observa cum ducesa ├«i vorbe┼čte ┼či ├«i z├ómbe┼čte acesteia, ├«ns─â politiciana jamaican─â nu-i r─âspunde ┼či ├«ntoarce capul ├«n partea opus─â.

ÔÇťMove yu bloodclaatÔÇŁ murdaaa ­čĄú­čĄú­čĄú­čĄú­čĄú pic.twitter.com/29rjDPzSov ÔÇö Berrryyy­čŹô­čç»­čç▓ (@super_blessed21) March 22, 2022

ÔÇťMove yu bloodclaatÔÇŁ murdaaa ­čĄú­čĄú­čĄú­čĄú­čĄú pic.twitter.com/29rjDPzSov

Mulţi dintre aceia care au observat gestul l-au pus pe seama antipatiei politicienei faţă de tot ceea ce reprezintă monarhia, partidul ei cerând un referendum prin care să consulte cetăţenii jamaicani legat de abolirea acesteia. Alţii au considerat că este posibil să fie doar un accident, iar Hanna să nu fi auzit ceea ce îi spunea Kate din cauza zgomotului puternic de pe aeroport.

├Än v├órst─â de 46 de ani, Lisa Hanna a fost ├«ncoronat─â Miss World ├«n anul 1993, fiind a treia jamaican─â din istorie care c├ó┼čtig─â acest concurs. Dup─â o scurt─â carier─â ├«n divertisment, Hanna s-a implicat ├«n politic─â ┼či a devenit cea mai t├ón─âr─â femeie care a fost aleas─â ├«n Parlament, ├«n anul 2007.

Mai mult, ├«ntre anii 2012 ┼či 2016, frumoasa jamaican─â a de┼úinut func┼úia de Ministru al Tineretului ┼či Culturii, iar actualmente activeaz─â al─âturi de partidul ei din opozi┼úie.

Foto: Profimedia