Kate Middleton, atacată de o irlandeză naționalistă. Cum a reacționat Prințesa de Wales

7 octombrie, 2022
Prințul William și Prințesa Catherine, vizită în Irlanda de Nord, Foto Profimedia (11) jpg

Prințul William și Prințesa Catherine au mers într-o vizită oficială în Irlanda de Nord, unde au fost foarte bine primiți de oameni.

Prințul și Prințesa de Wales își continuă acțiunile caritabile și de susținere a carității, iar unul din punctele importante din vizita regală a fost vizitarea centrului de ajutor social al tinerilor din Carrickfergus, Irlanda de Nord.

Superba Kate a fost spectaculoasă și de data aceasta. Alteța Sa regală a îmbrăcat pantaloni bleumarin, pantofi cu toc tot bleumarin, o bluză satinată bleu, cu funde și un pardesiu lung, bleu. Distinsa Prințesă și-a purtat părul desfăcut, în bucle largi și romantice.

Putem observa ușor că Prințesa Catherine se ridică la înălțimea titlului nou primit, de Prințesă de Wales. Are carisma Prințesei Diana și putem spune, o priză asemănătoare la public. Irlandezii s-au înghesuit să dea mâna cu ea, s-o felicite, să-i spună ofurile și mai ales, să se fotografieze.

A existat totuși și un incident: o irlandeză naționalistă, aflată în primul rând a agresat-o verbal pe Prințesă, dar nu într-un mod care să impună vreo alertă, deși cu siguranță paza și securitatea regală era pe fază. Femeia care a fotografiat-o în continuu, a dat mâna cu Prințesa și i-a spus: ”Mă bucur să te cunosc, dar era mai bine dacă rămâneai la tine în țară. Da! Irlanda aparține irlandezilor”, a ținut femeia să îi mai transmită Prințesei.

Prințesa înainte să dea mâna cu agresoarea, femeia cu pulover verde care a filmat-o în continuu.
Prințesa înainte să dea mâna cu agresoarea, femeia cu pulover verde care a filmat-o în continuu.

Kate Middleton, care se afla în plină baie de mulțime a reacționat foarte frumos la comentariul acid al femeii și i-a zâmbit adorabil, în stilul său caracteristic.

Copiii s-au înghesuit să dea mâna cu Prințesa și să se fotografieze, iar la un moment dat, în timpul vizitei, Kate Middleton nu a mai rezistat și a luat în brațe un bebeluș adorabil. Este de notorietate iubirea sa pentru copii.

Prințul William și Prințesa Catherine, vizită în Irlanda de Nord, Foto Profimedia (16) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg