Kate Middleton, distracţie maximă în Danemarca! Cum a fost surprinsă ducesa, singură, fără Prinţul William, cum nu am mai văzut-o niciodată

23 februarie, 2022
1 kate middleton 2 jpg jpeg

S-a dat liber la distracţie pentru Kate! Ducesa a vizitat studioul de joacă al Fundaţiei Lego şi, în loc să folosească scările, s-a dat pe tobogan.

Ipostazele inedite ne arată o ducesă cu suflet de copil. Râde cu gura până la urechi şi s-a bucurat la maxim de experienţă.

6 profimedia 0664244147 jpg jpeg

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la Copenhaga singură, într-o vizită oficială de două zile, cu un proiect de suflet. Ea va promova Fundaţia Centrului Regal care se ocupă de copiii cu vârste mici şi foarte mici. Chiar a glumit, că Prinţul William ar fi îngrijorat, întrucât ar putea veni acasă să-şi mai dorească un bebeluş şi a adăugat că va fi invidiată de copiii săi pentru vizita sa de la Fundaţia Lego.

1 profimedia 0664232668 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge este întruchiparea eleganţei şi a rafinamentului regal, oricât de copilăroasă ar fi. Şi în această vizită chiar a fost. Kate s-a dat pe tobogane şi s-a distrat copios, după cum se vede în aceste imagini. Sunt ipostaze în care nu am mai văzut-o niciodată.

6 profimedia 0664244123 jpg jpeg

Glumeaţă, s-a scuzat presei: ”Eram aici, trebuia să o fac.” Sau: ”Bine că aţi stat suficient de departe.”

În mod cert, soţia Prinţului William este o femeie veselă şi plină de viaţă, lângă care nu ai cum să te plictiseşti. Şi la câtă bucurie se citeşte pe faţa ei, cu siguranţă că ai săi copii vor fi invidioşi pe aventura mamei lor.

La Studioul de Joacă al Fundaţiei Lego din cadrul Universităţii Copenhaga studenţii sunt încurajaţi să se joace, dar şi să fie profesionişti în carieră încă din primii ani.

Ducesa a fost îmbrăcată clasic, cu o pereche de pantaloni largi şi comozi şi cu un taior roşu, cu două rânduri de nasturi. A optat şi pentru o cămaşă albă şi pantofi negri cu toc mic şi comod.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}