Kate Middleton, ducesa cameleon. De la tocuri, la uniformă militară

27 iunie, 2022
Kate Ziua Armatei (2) jpg

Parcă nici nu mai putem ține pasul cu transformările ei uluitoare. Ducesa a marcat Ziua anuală a Forțelor Armate din Regatul Unit printr-un gest inedit.

Chiar dacă nu erau ”proaspete”, imaginile au apărut pe rețelele de socializare oficiale ale Ducilor de Cambridge, pentru a marca evenimentul de sâmbătă, 25 iunie, în cinstea Zilei anuale a Forțelor Armate din Regatul Unit. Și iată că o vedem așa cum n-am mai văzut-o: în uniformă militară, gata să plece pe front. Ducesa s-a pozat în aceste ipostaze inedite în toamna anului trecut. Însă acum le-a încărcat pe rețelele de socializare, împreună cu un mesaj de suflet adresat celor implicați în armată.

Kate Ziua Armatei jpg

În fotografii, o vedem pe ducesă echipată corespunzător, de parcă s-ar fi aflat de-adevăratelea în tranșee. Zâmbetul larg demonstrează însă caracterul relaxat al vizitei oficiale, la o tabără de antrenament a armatei britanice.

”Astăzi, de Ziua Armatei, eu și William vrem să aducem un omagiu bărbaților și femeilor plini de curaj care servesc, au servit și vor servi Forțele Armate Britanice, atât pe uscat, cât și pe mare sau în aer, aici, în Regatul Unit și peste tot în lume. Vă mulțumim tuturor, vouă și familiilor voastre, pentru sacrificiul pe care-l faceți ca noi toți să fim în siguranță.

Anul trecut, am fost onorată să petrec timp cu armata britanică, să văd cum se pregătesc militarii și recruții. A fost minunat să văd exact tot ce se petrece”, a fost mesajul Ducilor de Cambridge.

Admiratorii lui Kate Middleton au felicitat-o și au concluzionat: ”Nu este ceva ce ducesa să nu poată face.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg