Kate Middleton a găzduit o nouă petrecere în aer liber la Palatul Buckingham

26 mai, 2022
Kate Middleton garden party jpg

O adevărată Lady. Ducesa a făcut echipă, de data aceasta, cu soțul său, Prințul William.

Kate Middleton garden party (10) jpg

Kate Middleton a fost foarte bucuroasă să se revadă cu prietenul său Manfred Goldberg, un supraviețuitor al Holocaustului în vârstă de 97 de ani, cu care s-a împrietenit în 2017, în timpul unei vizite regale în Polonia.

Kate Middleton garden party (7) jpg

Superba ducesă a îmbrăcat o rochie elegantă și regală, vernil mentă, o ținută făcută special pentru ea și pe care a mai purtat-o în martie 2019.

Kate, organizatoarea evenimentului, i-a avut alături pe Prințul William, pe Prințesa Beatrice, dar și pe Earl și contesa de Wessex.

Kate Middleton garden party (12) jpg

Ducii de Cambridge i-au ținut din nou locul Reginei și le-a părut bine să-l revadă pe Manfred Goldberg, supraviețuitorul Holocaustului în vârstă de 92 de ani, cu care au vorbit recent într-o videoconferință, anul trecut, de Ziua Holocaustului.

Dl. Goldberg a fost prezent împreună cu soția Shary, în vârstă de 61 de ani. Potrivit DailyMail, bărbatul, evreu născut în Germania, a fost trimis de naziști la doar 14 ani în ghetou, în lagăre de concentrare și, în cele din urmă, în lagărul Stutthof, din apropierea Poloniei. Acolo, fratele său mai mic Herman a fost ucis.

Ducesa de Cambridge a fost așa de încântată să-l revadă! Kate, elegantă, cu pălărie și umbrelă, s-a apropiat de el și i-a strâns mâna: ”Manfred, cât mă bucur să te revăd! Încă de când ți-am văzut numele pe lista invitaților!”, a adăugat Ducesa.

Prințul William a fost, la rândul său, foarte elegant. A purtat elemente în nuanța aleasă de Ducesă pentru rochia sa, umbrelă baston și joben.

Cei doi au fost definiția eleganței regale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg