Kate Middleton, la vânătoare de fazani. Ce părere are Meghan Markle despre asta?

31 decembrie, 2018
1 kate middleton jpg jpeg

Este deja cunoscut faptul că Ducesa de Sussex şi-a exprimat dezaprobarea faţă de vechea tradiţie a familiei regale de a merge la vânătoare de fazani în perioada de după Crăciun.

Ei bine, în ciuda părerii ei vehemente, familia regală britanică nu a anulat această tradiţie străveche. Potrivit unor surse din cercurile regale, Kate, William şi ceilalţi au mers, ca-n fiecare an, la vânătoare de fazani, imediat cum Meghan Markle a plecat alături de Prinţul Harry de la Sandringham.

Vânătoarea a avut loc, joi, pe domeniul familiei regale din Norfolk, iar Kate Middleton a fost printre cei care au participat. Mai mult de atât, chipurile, Ducesa de Cambridge găseşte această activitate foarte interesantă, investind chiar şi-n propria puşcă.

image

”Ea merge frecvent la vânătoare când stă la Anmer Hall (reşedinţa Ducilor de Cambridge de la ţară) şi a devenit destul de bună la asta. Îi place să vâneze, să împuşte să meargă la pescuit.”, spune o sursă.

Cât despre Meghan, chipurile a înţeles importanţa acestei tradiţii. ”Meghan a realizat că regalităţile fac asta de sute de ani şi că nu-şi vor schimba obiceiurile. Ea nu este vegană ori vegetariană, dar nu vede necesitatea în această cruzime faţă de animale. Harry i-a explicat că numărul păsărilor de pe proprietate trebuie ţinut sub control. Ea a acceptat asta, dar nu-i place să ia parte. ”, mai spune o sursă.Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg