Kate Middleton, noua Prințesă de Wales. Ce spune Ducesa despre titlul purtat de regretata Lady Di

16 iunie, 2022
Kate Middleton, noua Prințesă de Wales jpg

Este primul comentariu al lui Kate Middleton legat de viitorul apropiat, când va primi titlul deținut cândva de mama soțului său.

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales (2) jpg

Camilla Parker nu și-a dorit niciodată să preia acest titlu, din respect pentru amintirea Dianei, pentru britanici și pentru copiii Prințului Charles. Prințesă de Wales a fost Diana Windsor și, în curând, când Prințul Charles va deveni noul rege al Angliei, primul său născut, Prințul Williams va primi titlu regal deținut în prezent de tatăl său, acela de Prinț de Wales. Automat, soția sa, pe care toți o cunoaștem drept Ducesă de Cambridge, va deveni prima Prințesă de Wales de după Diana.

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales (3) jpg

Până acum, Ducii de Cambridge nu au comentat niciodată subiectul, fiind unul sensibil totuși pentru William. În ziua în care s-au căsătorit, Kate a devenit Ducesă de Cambridge. Odată cu Charles ajuns pe tron, Prințul William va deveni succesorul la tronul Marii Britanii și Prinț de Wales.

Potrivit presei britanice, în timpul vizitei la Cardiff a Ducilor de Cambridge, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, Kate a comentat timid și pentru prima oară subiectul.

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales (4) jpg

Într-o înregistrare apărută pe Twitter, familia regală se plimbă printre uralele oamenilor din Cardiff. În timp ce îi strânge mâna, o femeie îi spune lui Kate că într-o zi va fi o minunată Prințesă de Wales.

Iar Ducesa îi spune: ”Foarte drăguț din partea dv. să spuneți asta. Sunt pe mâini bune.”, și se uită drăgăstos la Prințul William.

Preluarea titlului nu se face automat, ci va fi oferit prințului moștenitor de către monarh, printr-o ceremonie. Experții sunt convinși că Prințul Charles îi va dărui titlul primului său născut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg