Kate Middleton, primită cu pâine și sare în comunitatea ucraineană. Prezența Prințesei a înduioșat

18 noiembrie, 2022
Prințesa Kate la centrul ucrainean, Getty (1) jpg

Între familia regală britanică și poporul ucrainean se află o legătură strânsă. Prințul William și Prințesa Kate și-au declarat încă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina sprijinul și simpatia pentru poporul invadat.

Mai mult, Kate Middleton a avut întâlniri cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska la Palatul Buckingham. Aceasta a venit la înmormântarea Reginei Elisabeta. Cele două doamne au avut o întrevedere emoționantă, blânda și empatica Catherine consolând-o pe cernita soție a lui Zelenski, care-și conduce țara prin plin război.

Joi, Prințesa Kate Middleton a vizitat centrul comunitar ucrainean din Londra, unde mulți refugiați și-au găsit alinarea.

Pe contul său de socializare a scris că la acest centru se lucrează non-stop, se fac eforturi uriașe și, mai ales, a schimbat vieți.

Când a sosit la centru, Prințesa Kate a subliniat că este uimitor ce comunitate s-a format acolo, câți oameni ajută și câți îi sprijină pe ucrainenii de acolo.

Fundația regală este de asemenea implicată serios și conlucrează cu Olena Zelenska pe unele proiecte, cum ar fi sprijinul psihologic adresat ucrainenilor în această perioadă delicată.

Superba Prințesa Kate Middleton este deosebit de empatică și implicată în proiectele sale, iar la centru a fost primită cu multă căldură, cu pâine și sare, iar acolo s-a văzut cu multe familii și copii.

Kate Middleton a fost înduioșată de moment, s-a implicat mult în această vizită și a îmbrățișat o fetiță de 5 ani.

Prințesa a ascultat-o cu mare atenție pe mămica ucraineană Galina Bolebrukh, care i-a povestit printre lacrimi dramele copiilor ucraineni.

Kate Middleton a arătat ca o prințesă din povești, adorabilă, ca de obicei. A îmbrăcat o rochie neagră cu buline albe, cu o lungime până la jumătatea gambelor, pantofi negri cu toc și un palton crem care se potrivește de minune cu nuanța părului său castaniu.

Prințesa Kate a primit un buchet superb de flori de la un băiețel ucrainean și a fost foarte încântată de dar, dar și de momentul tradițional al pâinii cu sare, obicei cu care și românii își întâmpină oaspeții.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg