Kate Middleton, primită cu pâine și sare în comunitatea ucraineană. Prezența Prințesei a înduioșat

18 noiembrie, 2022
Prințesa Kate la centrul ucrainean, Getty (1) jpg

Între familia regală britanică și poporul ucrainean se află o legătură strânsă. Prințul William și Prințesa Kate și-au declarat încă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina sprijinul și simpatia pentru poporul invadat.

Mai mult, Kate Middleton a avut întâlniri cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska la Palatul Buckingham. Aceasta a venit la înmormântarea Reginei Elisabeta. Cele două doamne au avut o întrevedere emoționantă, blânda și empatica Catherine consolând-o pe cernita soție a lui Zelenski, care-și conduce țara prin plin război.

Joi, Prințesa Kate Middleton a vizitat centrul comunitar ucrainean din Londra, unde mulți refugiați și-au găsit alinarea.

Pe contul său de socializare a scris că la acest centru se lucrează non-stop, se fac eforturi uriașe și, mai ales, a schimbat vieți.

Când a sosit la centru, Prințesa Kate a subliniat că este uimitor ce comunitate s-a format acolo, câți oameni ajută și câți îi sprijină pe ucrainenii de acolo.

Fundația regală este de asemenea implicată serios și conlucrează cu Olena Zelenska pe unele proiecte, cum ar fi sprijinul psihologic adresat ucrainenilor în această perioadă delicată.

Superba Prințesa Kate Middleton este deosebit de empatică și implicată în proiectele sale, iar la centru a fost primită cu multă căldură, cu pâine și sare, iar acolo s-a văzut cu multe familii și copii.

Kate Middleton a fost înduioșată de moment, s-a implicat mult în această vizită și a îmbrățișat o fetiță de 5 ani.

Prințesa a ascultat-o cu mare atenție pe mămica ucraineană Galina Bolebrukh, care i-a povestit printre lacrimi dramele copiilor ucraineni.

Kate Middleton a arătat ca o prințesă din povești, adorabilă, ca de obicei. A îmbrăcat o rochie neagră cu buline albe, cu o lungime până la jumătatea gambelor, pantofi negri cu toc și un palton crem care se potrivește de minune cu nuanța părului său castaniu.

Prințesa Kate a primit un buchet superb de flori de la un băiețel ucrainean și a fost foarte încântată de dar, dar și de momentul tradițional al pâinii cu sare, obicei cu care și românii își întâmpină oaspeții.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg