S-a schimbat titlul, se schimbă și garderoba. Haine pe care Kate nu mai are voie să le poarte. ”Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

27 septembrie, 2022
Kate Middleton

Odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a, primul născut al acesteia a urcat pe tron, iar titlurile Regelui Charles au revenit, firesc, Prințului William.

Și cum Kate, fosta Ducesă de Cambridge și prima Prințesă de Wales după Lady Di devine Regina în așteptare, multe se vor schimba în stilul său de viață.

Kate Middleton s-a remarcat prin rafinament, în toți acești ani. Însă este normal să se fi îmbrăcat și cu articole vestimentare fără pretenții. Se pare că noul titlu o va obliga să fie mult mai atentă la aparițiile sale publice. Și chiar dacă este o militantă a sustenabilității și multe ținute le reciclează, purtându-le cu accesorii diferite la o anumită distanță de timp, la unele rochii chiar va trebui să renunțe definitiv.

Expertă în regalități și modă, Miranda Holder explică regulile vestimentare pe care Kate va trebui să le urmeze. Chiar dacă ne-a încântat vara cu rochițe fluide, unele materiale nu se mai potrivesc cu noul statut. Alteța Sa regală va trebui să fie mult mai sobră. Însă nu anostă. Ne amintim cu plăcere ținutele colorate ale Reginei Elisabeta.

De asemenea, nu îi mai sunt permise accesoriile de păr, ci va trebui să opteze pentru pălăriile impozante, atunci când eticheta o cere.

Protocolul pare a nu agrea nici bulinele, marea pasiune a Prințesei. Însă nu doar a sa, căci și fosta Prințesă de Wales adora ținutele îmbulinate. Oricum, potrivit expertului regal, trecerea se va face ușor, iar rochițele ușurele vor lăsa loc materialelor mai groase, monocolore. Desigur, vestimentația va urma amprenta personală a lui Kate Middleton și va fi în perfect acord cu stilul său și cu silueta fină.

La funeraliile regale, Prințesa de Wales a fost impecabilă, spectaculoasă, apreciată de toate publicațiile de fashion. Alteța Sa regală a purtat cu stil o rochie tip sacou semnată Alexander McQueen, tocă și voal. Totul în perfect acord cu eticheta regală pentru înmormântări.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana