S-a schimbat titlul, se schimbă și garderoba. Haine pe care Kate nu mai are voie să le poarte. ”Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

27 septembrie, 2022
Kate Middleton

Odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a, primul născut al acesteia a urcat pe tron, iar titlurile Regelui Charles au revenit, firesc, Prințului William.

Și cum Kate, fosta Ducesă de Cambridge și prima Prințesă de Wales după Lady Di devine Regina în așteptare, multe se vor schimba în stilul său de viață.

Kate Middleton s-a remarcat prin rafinament, în toți acești ani. Însă este normal să se fi îmbrăcat și cu articole vestimentare fără pretenții. Se pare că noul titlu o va obliga să fie mult mai atentă la aparițiile sale publice. Și chiar dacă este o militantă a sustenabilității și multe ținute le reciclează, purtându-le cu accesorii diferite la o anumită distanță de timp, la unele rochii chiar va trebui să renunțe definitiv.

Expertă în regalități și modă, Miranda Holder explică regulile vestimentare pe care Kate va trebui să le urmeze. Chiar dacă ne-a încântat vara cu rochițe fluide, unele materiale nu se mai potrivesc cu noul statut. Alteța Sa regală va trebui să fie mult mai sobră. Însă nu anostă. Ne amintim cu plăcere ținutele colorate ale Reginei Elisabeta.

De asemenea, nu îi mai sunt permise accesoriile de păr, ci va trebui să opteze pentru pălăriile impozante, atunci când eticheta o cere.

Protocolul pare a nu agrea nici bulinele, marea pasiune a Prințesei. Însă nu doar a sa, căci și fosta Prințesă de Wales adora ținutele îmbulinate. Oricum, potrivit expertului regal, trecerea se va face ușor, iar rochițele ușurele vor lăsa loc materialelor mai groase, monocolore. Desigur, vestimentația va urma amprenta personală a lui Kate Middleton și va fi în perfect acord cu stilul său și cu silueta fină.

La funeraliile regale, Prințesa de Wales a fost impecabilă, spectaculoasă, apreciată de toate publicațiile de fashion. Alteța Sa regală a purtat cu stil o rochie tip sacou semnată Alexander McQueen, tocă și voal. Totul în perfect acord cu eticheta regală pentru înmormântări.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg