S-a schimbat titlul, se schimbă și garderoba. Haine pe care Kate nu mai are voie să le poarte. ”Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

27 septembrie, 2022
Kate Middleton

Odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a, primul născut al acesteia a urcat pe tron, iar titlurile Regelui Charles au revenit, firesc, Prințului William.

Și cum Kate, fosta Ducesă de Cambridge și prima Prințesă de Wales după Lady Di devine Regina în așteptare, multe se vor schimba în stilul său de viață.

Kate Middleton s-a remarcat prin rafinament, în toți acești ani. Însă este normal să se fi îmbrăcat și cu articole vestimentare fără pretenții. Se pare că noul titlu o va obliga să fie mult mai atentă la aparițiile sale publice. Și chiar dacă este o militantă a sustenabilității și multe ținute le reciclează, purtându-le cu accesorii diferite la o anumită distanță de timp, la unele rochii chiar va trebui să renunțe definitiv.

Expertă în regalități și modă, Miranda Holder explică regulile vestimentare pe care Kate va trebui să le urmeze. Chiar dacă ne-a încântat vara cu rochițe fluide, unele materiale nu se mai potrivesc cu noul statut. Alteța Sa regală va trebui să fie mult mai sobră. Însă nu anostă. Ne amintim cu plăcere ținutele colorate ale Reginei Elisabeta.

De asemenea, nu îi mai sunt permise accesoriile de păr, ci va trebui să opteze pentru pălăriile impozante, atunci când eticheta o cere.

Protocolul pare a nu agrea nici bulinele, marea pasiune a Prințesei. Însă nu doar a sa, căci și fosta Prințesă de Wales adora ținutele îmbulinate. Oricum, potrivit expertului regal, trecerea se va face ușor, iar rochițele ușurele vor lăsa loc materialelor mai groase, monocolore. Desigur, vestimentația va urma amprenta personală a lui Kate Middleton și va fi în perfect acord cu stilul său și cu silueta fină.

La funeraliile regale, Prințesa de Wales a fost impecabilă, spectaculoasă, apreciată de toate publicațiile de fashion. Alteța Sa regală a purtat cu stil o rochie tip sacou semnată Alexander McQueen, tocă și voal. Totul în perfect acord cu eticheta regală pentru înmormântări.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg