Trei piese vestimentare care te ajută să arăți ca Prințesa Kate. Nu sunt deloc scumpe!

13 octombrie, 2022
Kate Middleton, Prințesa de Wales,  Getty (4) jpg

O lume întreagă apreciază rafinamentul, eleganța și finețea actualei Prințese de Wales, fostă Ducesă de Cambridge.

Nu a fost așa de la început, iar ascensiunea superbei Kate Middleton este admirabilă. Soția Prințului William va fi, indubitabil, la un moment dat, Regina Marii Britanii. Iar specialiștii sunt de acord că este perfectă pentru acest rol. Și se comportă admirabil, cu o vădită evoluție, de la an la an.

Kate Middleton, Prințesa de Wales (15) jpg

Kate s-a pregătit ani buni pentru acest titlu, de Prințesă de Wales, și se pregătește și pentru cel de regină. Totul se schimbă pe parcurs și specialiștii se asigură că îi dau toate informațiile de care are nevoie. Garderoba se schimbă și ea, lucru care i-a fost amintit de îndată ce a devenit Prințesă de Wales. Ținuta va fi de acum mult mai sobră, însă culorile nu sunt deloc restricționate. Să ne reamintim că și Regina Elisabeta purta cele mai colorate taioare sau pălării. Pe Catherine o ajută enorm silueta de model, căci Prințesa are dimensiuni de invidiat și orice ținută îi vine perfect.

Există trei piese vestimentare de bază pe care le îmbracă cel mai des. Să nu uităm că Prințesa Kate este o adeptă a sustenabilității și nu ezită să poarte aceeași ținută de mai multe ori. Însă o accesorizează diferit.

Orice doamnă elegantă îi admiră stilul, iar acesta poate fi o sursă de inspirație. Cu trei articole vestimentare, orice femeie poate arăta ca Prințesa, cum îi poți fura stilul?

Asigură-te că ai în garderobă o pereche de pantaloni negri sau bleumarin, lejeri pe picior. Aceștia se potrivesc oricărui stil, sunt o piesă foarte folosită de Kate Middleton. Îi poți purta cu taior, cămașă, bluză sau maiou. Merg perfect în orice combinație, iar frumusețea este că poți încălța orice, fie balerini, fie sandale, fie pantofi cu toc, fie ghetuțe. În mod clar, sunt un must-have în dulapul oricărei femei cochete.

Kate Middleton, Belfast  Foto   Getty Images (1) jpg

E bine să investeși într-un taior de calitate. Indiferent de culoare, acesta nu se demodează, e util și se poate purta atât cu haine groase, cât și cu cele subțiri. Kate Middleton este o fană a taioarelor, dacă îți place stilul ei, cumpără un taior uni, care se poate purta la orice culoare.

Și trei, din seria articolelor vestimentare care nu trebuie să lipsească din dulap, este bine să ai o rochie pe corp, fără mâneci, tip sarafan, cu o lungime medie, până la genunchi.

Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie verde închis la deschiderea oficială a noului Centre of Exellence la Centrul Anna Freud, pe 1 mai jpeg

Această rochie la fel, poate fi purtată cu un pulover peste, un taior sau o cămașă. Te poți încălța fie cu cu tocuri, fie cu balerini. Iată trei idei de articole vestimentare care prind foarte bine să le ai în dulap. Nu se vor demoda prea ușor și vor arăta spectaculos în multiple combinații.

Foto: Profimedia, Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg