Kate Middleton şi Prinţul William angajază specialist social media. Cât poţi să câştigi lucrând pentru ducii de Cambridge şi care e fişa postului

11 noiembrie, 2021
1 ducii de cambridge jpg jpeg

Fanii regali au ocazia de a lucra cu ducii de Cambridge. Kate şi Will au nevoie de un specialist pe social media, cineva care să le gestioneze conturile de Instagram, Twitter şi YouTube.

Palatul Kensington a scos la concurs un post de specialist în comunicare digitală, pentru a administra conturile oficiale ale acestei familii regale. Persoana va trebui să sorteze imagini, să le încarce, să atragă angajament în social media şi, desigur, să actualizeze informaţiile legate de prinţul William, Kate Middleton şi copiii lor. Practic tot ce ajunge la presă trece prin condeiul acestui specialist, care va întocmi şi comunicatele de presă.

Iar partea cea mai interesantă este că acest specialist chiar îi va însoţi pe ducii de Cambridge în anumite călătorii în afara ţării.

stanga
dreapta
2 ducii de cambridge jpg jpeg
3 ducii de cambridge1 jpg jpeg
4 ducii de cambridge2 jpg jpeg
5 ducii de cambridge3 jpg jpeg

Salariul nu este menţionat public, el se discută în privat, însă un post asemănător este remunerat cu 35.000 de lire sterline pe an.

Este descris şi candidatul ideal: ”de încredere, care are abilitatea de a gestiona informaţiile sensibile cu tact şi discreţie, tot timpul.”

Doritorii pot aplica până la data de 14 noiembrie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg