Fură-i stilul! Haine obișnuite, care par de lux! Trucul vestimentar secret al lui Kate Middleton

15 noiembrie, 2022
Prințesa Kate, Getty (1) jpg

Poartă haine la prețuri modice, care arată scump, cum reușește Prințesa? Pare coborâtă de pe cele mai fancy podiumuri, de fiecare dată, deși poartă haine obișnuite. Chiar accesibile, în marea majoritate a timpului. Iar acest stil poate fi ”furat”.

kate middleton profimedia 0736274571 jpg

Este catalogată drept una dintre cele mai elegante și elaborate femei regale. Naturalețea, gingășia și stilul s-au șlefuit în timp, iar acum a adăugat o notă de sobrietate vestimentației sale, de când este prințesă.

Însuși protocolul regal a impus o schimbare și la fiecare ieșire a sa, am observat cum Kate Middleton este mult mai clasică în garderobă.

O adeptă ferventă a sustenabilității, Kate Middleton nu dorește să cheltuie excesiv și nu-și cumpără branduri de lux, de cele mai multe ori. Adesea a fost văzută purtând Zara sau Mango, haine accesibile tuturor femeilor. Și totuși, face cumva încât garderoba sa pare super scumpă.

Potrivit unui stiliste cunoscute, Miranda Holder, Prințesa Kate deține un truc vestimentar foarte prețios. Kate Middleton are fani în lumea întreagă și este mereu lăudată pentru alegerile vestimentare. Iar culoarea este una din armele sale secrete.

Experta, care are peste 2.7 milioane de urmăritori pe TikTok, spune că orice poate folosi trucul de stil secret al Prințesei Kate. Și putem lua exemplu cele mai recente ieșiri ale lui Kate Middleton, în timpul vizitei la Scarborough: ”A optat pentru o haină M&Co, o rochie tricotată pe gât, caramel și a păstrat tonurile de bej și maro unitare în ținută: Curea și pantofi. Kate arată senzațional, fără efort. Pare ruptă de pe podium, hainele arată scump.” Ce a folosit? O ținută monocoloră.

Spune stilista că ținuta monocoloră este proprie unei regine. Iar Kate Middleton se pregătește deja pentru acest rol. Pe 9 noiembrie, același truc: ținuta monocoloră, de data aceasta maro-kaki. Prințesa Kate Middleton a vizitat în Hillingdon Centrul de copii Colham Manor. Și aici, ținuta regală a părut foarte scumpă.

Aceste trucuri vestimentare pot fi aplicate de orice doamnă. Chiar și niște haine la prețuri modice pot fi combinate în așa fel încât să arăți... regal. O coafură îngrijită și o broșă de asemenea pot contribui la un aspect classy, luxos.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg