Simbolurile nebănuite din spatele ținutelor lui Kate Middleton. Eleganță și mesaje ascunse

25 noiembrie, 2022
Colaj Kate Middleton jpg

Ne-am obișnuit deja, Prințesa Kate este deosebit de elegantă și prezentabilă. Însă ținutele sale sunt, uneori, ceva mai mult decât simple haine.

Care este semnificația lor nebănuită? O expertă în domeniu a descifrat câteva dintre aparițiile superbei Kate Middleton. Nu este simplu să îți alegi hainele, atunci când ești membră importantă a familiei regale. Hainele, bijuteriile, pantofii și alte accesorii trebuie să fie potrivite pentru îndatoririle regale programate. Și neapărat, trebuie să țină cont de protocolul regal. Uneori, apariția unui membru regal poate fi o susținere pentru altcineva sau pentru un loc ori pentru o idee. Sau un elogiu vestimentar. Un element purtat în numele cuiva sau în memoria unei persoane. Simbolurile subtile sunt doar pentru cunoscători.

Kate Middleton la Royal Ascot în buline (10) jpg

Stilista și experta în imagine Melissa Lund a enumerat ocaziile în care ținutele minunatei Kate Middleton au însemnat mai mult decât niște simple haine.

Melissa a declarat în exclusivitate pentru Express.co.uk că, în primul rând, Prințesa Kate își alege hainele în conformitate cu stilul personal, dar și pentru a fi potrivite în funcție de angajamentul la care participă.

Și că, uneori, există un simbolism al ținutelor pentru care optează. Categoric sunt situații rare, nu este un obicei, subliniază experta.

Melissa Lund a precizat că și atunci când o face, când există un mesaj al ținutei lui Kate Middleton, este vorba de un detaliu discret, subtil. Experta detaliază: ”Prințesa Kate este întotdeauna diplomată și oricum rangul nu-i permite să fie prea evidentă. Așadar, alege un simbolism discret.

Totul a început chiar cu nunta regală. Rochia de mireasă din 2011 a lui Kate Middleton a fost una foarte simplă și elegantă, semnată Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Evaluată la 250.000 lire sterline, puțini știu că aceasta conținea un tribut adorabil pentru Marea Britanie. Modelul de pe mânecile rochiei nu era ceva aleatoriu, ci simboliza uniunea celor patru țări ce reprezintă Regatul Unit. Melissa Lund a dezvăluit că era vorba de tulle brodat cu trandafiri, narcise, ciulin și trifoi, reprezentând cele patru țări ale Regatului Unit.

Cel mai recent tribut vestimentar l-a avut la Primul ei banchet ca prințesă. Prințesa de Wales a ales pentru această ocazie o superbă rochie albă Jenny Packham cu umeri împodobiți cu cristale și a purtat pe cap celebra diademă Cambridge Lover's Knot, moștenită de la Regina Elisabeta. De asemenea, tiara aleasă Kate Middleton o poartă a noua oară! Tiara a fost comandată de către Regina consoartă Maria, în anul 1913, și a fost creată de Casa Garrard din Marea Britanie. Bijuteria este alcătuită din diamante și o colecție de 19 perle suspendate, toate montate în argint și aur. Ulterior, tiara a fost moștenită de Regina Elisabeta, care i-a dăruit-o apoi nurorii sale, Prințesa Diana.

Purtată de Diana, tiara Lover’s Knot a devenit una dintre cele mai recunoscute bijuterii aparținând familiei regale britanice.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg