Kate Middleton va face echipă cu Roger Federer. Ce și-au propus cei doi

18 august, 2022
Kate și Roger PNG

Ducesa de Cambridge, încă o acțiune pentru caritate. L-a cooptat pe marele tenismen la o acțiune înainte de Cupa Laver, din septembrie, eveniment sportiv care ține trei zile.

Va fi cu o zi înainte, iar beneficiile se vor împărți între cele două asociații caritabile de care Catherine se ocupă.

Fanii vor avea ocazia să-l vadă pe Federer cum se antrenează.

Alteța Sa regală va face echipă cu starul tenisului Roger Federer pentru a strânge bani pentru copiii dezavantajați și vulnerabili. Colaborarea caritabilă a celor doi va sprijini Action for Children și Lawn Tennis Association (LTA), care se află sub ocrotirea Fundației LTA Tennis. Mama regală a trei copii are sub patronaj regal asociațiile ”Action for Children” și ”Lawn Tennis Association”. Toate încasările strânse din biletele vândute la Ziua de antrenament înainte de Laver Cup, de luna viitoare, vor fi împărțite între cele două organizații caritabile.

Kate Middleton a participat la ceremonia de premiere din iulie 2019, la finala turneului Wimbledon disputată de Novak Djokovic și Roger Federer la Londra.

Ducesa este o mare iubitoare a tenisului, sport pe care, la rândul său, îl practică.

Evenimentul caritabil pentru care cei doi colaborează acum va avea loc pe 22 septembrie, iar fanii vor avea șansa să-l vadă la antrenamente pe marele Roger Federer. Ziua de antrenament va preceda Cupa Laver, o competiție de trei zile, la care vor participa inclusiv Ducesa Catherine și marele sportiv. Federer este co-fondator al Cupei Laver, acest turneu internațional de tenis masculin între Europa și „Restul Lumii” și se va disputa anul acesta în zilele de 23 – 25 septembrie.

„Alteța Sa Regală este pasionată de a sprijini tenisul de bază și de a încuraja tinerii din toate mediile să se implice în acest sport.”, se arată într-un comunicat al Palatului Kensington.

Roger Federer a deținut locul 1 în clasamentul ATP timp de 310 săptămâni. În prezent, elvețianul este clasat pe locul 16 ATP. Este deținător al recordului pentru cele mai multe victorii în finalele turneelor de Mare șlem, cu 20 astfel de succese, și în finala Turneului Campionilor, unde a câștigat șase trofee.

A fost pentru mai mult de cinci ani lider al clasamentului mondial al tenismenilor profesioniști. Numeroși jucători de tenis și analiști consideră că Federer este cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg