Kate Middleton și copiii au făcut prăjituri în cinstea Jubileului de Platină

6 iunie, 2022
briose PNG

Un weekend foarte agitat ├«n Marea Britanie. Prin╚Ťii George ╚Öi Louis, dar ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au ajutat-o pe mama lor, Ducesa de Cambridge s─â fac─â pr─âjituri pentru petrecerea de strad─â de duminic─â, organizat─â cu ocazia Jubileului de Platin─â al Reginei Elisabeta a II-a.

Mare bucurie ╚Öi distrac╚Ťie a fost pentru micu╚Ťi s─â contribuie la acest gest minunat. Copiii Prin╚Ťului William ╚Öi ai lui Kate Middleton au preparat dulciuri pentru petrecerea stradal─â din Cardiff.

Ducii de Cambridge au distribuit imaginile adorabile ├«n online. ╚śi au notat: ÔÇŁEste o bucurie s─â facem pr─âjituri pentru comunitatea local─â din Cardiff, ca s─â se bucure ╚Öi mai mult de petrecerea de azi ├«n cinstea Jubileului. Sper─âm c─â le vor pl─âcea!ÔÇŁ, ╚Öi-a lansat familia regal─â dorin╚Ťa.

├Änc─â o dat─â se remarc─â haiosul Prin╚Ť Louis, mezinul familiei, ├«n v├órst─â de 4 ani. Micu╚Ťul este absolut adorabil ╚Öi face ni╚Öte mutri╚Ťe care au devine virale dup─â ziua ├«n care a ap─ârut la balconul oficial ├«mpreun─â cu Maiestatea Sa, str─âbunica sa. Mai mult, b─âiatul seam─ân─â izbitor cu Prin╚Ťul William c├ónd era mic ╚Öi desigur, ne aminte╚Öte ╚Öi de regretata sa bunic─â, Lady Diana.

├Än imaginile publicate pe contul de socializare al Ducilor de Cambridge se vede agita╚Ťia din buc─ât─ârie, dar ╚Öi bucuria de a face bun─ât─â╚Ťi pentru oameni. Cei patru regali au reu╚Öit s─â coac─â ╚Öi s─â decoreze numeroase brio╚Öe delicioase, ├«ntr-un decor festiv.

Internau╚Ťii i-au felicitat pe micu╚Ťi pentru realizarea lor culinar─â din cea de-a patra zi a Jubileului de Platin─â, s─ârb─âtoare mare care-╚Öi omagiaz─â monarhul ├«n v├órst─â de 96 de ani pentru cei 70 de ani de domnie.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg