Kate Middleton și copiii au făcut prăjituri în cinstea Jubileului de Platină

6 iunie, 2022
briose PNG

Un weekend foarte agitat în Marea Britanie. Prinții George și Louis, dar și Prințesa Charlotte au ajutat-o pe mama lor, Ducesa de Cambridge să facă prăjituri pentru petrecerea de stradă de duminică, organizată cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Mare bucurie și distracție a fost pentru micuți să contribuie la acest gest minunat. Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au preparat dulciuri pentru petrecerea stradală din Cardiff.

Ducii de Cambridge au distribuit imaginile adorabile în online. Și au notat: ”Este o bucurie să facem prăjituri pentru comunitatea locală din Cardiff, ca să se bucure și mai mult de petrecerea de azi în cinstea Jubileului. Sperăm că le vor plăcea!”, și-a lansat familia regală dorința.

Încă o dată se remarcă haiosul Prinț Louis, mezinul familiei, în vârstă de 4 ani. Micuțul este absolut adorabil și face niște mutrițe care au devine virale după ziua în care a apărut la balconul oficial împreună cu Maiestatea Sa, străbunica sa. Mai mult, băiatul seamănă izbitor cu Prințul William când era mic și desigur, ne amintește și de regretata sa bunică, Lady Diana.

În imaginile publicate pe contul de socializare al Ducilor de Cambridge se vede agitația din bucătărie, dar și bucuria de a face bunătăți pentru oameni. Cei patru regali au reușit să coacă și să decoreze numeroase brioșe delicioase, într-un decor festiv.

Internauții i-au felicitat pe micuți pentru realizarea lor culinară din cea de-a patra zi a Jubileului de Platină, sărbătoare mare care-și omagiază monarhul în vârstă de 96 de ani pentru cei 70 de ani de domnie.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg