Prima vizită în Țara Galilor de când au primit noile titluri. Cum au fost primiți Prințul și Prințesa de Wales

28 septembrie, 2022
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg

A fost sărbătoare în Țara Galilor, căci Prințul William și Kate Middleton au făcut prima vizită oficială de la primirea titlurilor.

Marți, Prințul și Prințesa de Wales au ajuns în Țara Galilor și au avut parte de o primire călduroasă. Kate și William i-au vizitat pe galezi și au petrecut împreună și în vară, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Foștii Duci de Cambridge știau că acesta va fi cursul lucrurilor și au ținut mult să-i cunoască pe oameni dinainte de a prelua titlurile de la noul rege Charles, tatăl lui William.

Prințul și Prințesa au vizitat Țara Galilor pe 27 septembrie pentru a întâlni diferite comunități din întreaga țară și pentru a afla despre activitatea organizațiilor caritabile din regiune, subiect foarte important pentru ei.

Kate Middleton a fost copleșită de drăgălășenia unei fetițe de doar doi ani îmbrăcată în straie tradiționale, care i-a oferit flori. Prințesa s-a topit de dragul micuței, căci este o mare iubitoare a copiilor și a îmbrățișat-o pe fetiță, adorabila Charlotte Bunting, care purta bonețică și pantofi sport Converse, dar și șorț tradițional.

Părinții Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis „au o afecțiune profundă pentru Țara Galilor, după ce și-au făcut prima casă de familie în Anglesey și s-au bucurat din plin de vizitele anterioare și de căldura și bunătatea arătate de poporul galez”, conform Palatului Kensington.

Se spune că William și Catherine „așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp în Țara Galilor în următoarele luni și ani, făcându-și timp pentru a-și consolida relația cu comunitățile din toate părțile Țării Galilor”.

Iată imaginile adorabile ale vizitei oficiale a cuplului în Țara Galilor.

Prințesa Catherine s-a remarcat prin ținuta diafană, formată din pantaloni negri, bluză neagră și un superb palton roșu LK Bennett, la care a accesorizat o poșetă mică, neagră.

William a glumit și s-a bucurat de prezența copiilor de la Biserica St. Thomas din Swansea.

Regele Charles al III-lea a acordat titlurile de Prinț și Prințesă de Wales fiului său mai mare și norei Catherine, pe 9 septembrie. „Astăzi, sunt mândru să dau mai departe fiului meu titlul de Prinț de Wales pe care l-am purtat cu atâta mândrie, timp de peste 70 de ani”, a spus monarhul într-un discurs.

Regele Charles a adăugat: „Cu Catherine alături de el, noul Prinț de Wales va ști să inspire, să ajute și să fie sprijin pentru cei aflați în nevoi.”

Kate Middleton este onorată de noul său titlu, devenind prima Prințesă de Wales după regretata Lady Diana. Soția Regelui Charles, Camilla, nu a dorit niciodată să preia acest titlu, din respect pentru răposata soție a lui Charles, Prințesa Inimilor, atât de iubită de popor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg