Ce actori îi vor juca pe Prințul William și pe Kate Middleton în ultimul sezon al serialului ”The Crown”

5 septembrie, 2022
Kate Middleton, noua Prințesă de Wales (2) jpg

Vești mult așteptate pentru iubitorii serialului eveniment ”The Crown”. În septembrie 2022, încep filmările pentru ultimul sezon.

S-au aflat numele actorilor care îi vor juca pe Ducii de Cambridge în acest ultim sezon. Carismaticii regali s-au întâlnit în timp ce urmau amândoi cursurile Universității St. Andrews din Scoția și doi nou veniți în distribuție vor interpreta aceste roluri importante în cel de-al șaselea sezon. Prințul William este și prinț moștenitor, cel care va primi coroana Regatului Unit după tatăl său, Prințul Charles, care îi va urma Maiestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Meg Bellamy jpg

Frumoasa Meg Bellamy o va juca pe diafana Kate Middleton, ducesa cu o evoluție fulminantă. De la tânăra delicată și discretă, Kate este acum una dintre cele mai importante prezențe ale familiei regale britanice. Viitoare Prințesă de Wales, soția lui William este cea mai aproape de carisma regretatei Prințese Diana, ultima Prințesă de Wales.

Meg Bellamy este o tânără de 19 ani din Berkshire, care a scris pe contul său de socializare: ”Vă rog să mă ciupiți. Nu-mi vine să cred, cu încântare vă anunț că o voi juca pe Kate Middleton în sezonul 6 al serialului Netflix ”The Crown”. Pentru această actriță este o șansă unică, care îi va deschide cu siguranță multe uși.

”Este o onoare să mă alătur distribuției acestui fantastic serial și voi face tot posibilul să fiu o Kate cât mai autentică”, a completat tânăra.

Ed McVey jpg

Prințul William va fi jucat de tânărul Ed McVey, în vârstă de 21 de ani, dar și de Rufus Kampa. Potrivit Netflix, Rufus îl va juca pe Ducele de Cambridge de la vârsta de 15 ani.

Rufus Kampa jpg

Al 6-lea și ultimul sezon al serialului dedicat monarhiei britanice începe filmările în această toamnă. Sezonul 5 revine în casele noastre în noiembrie 2022. Regina Elisabeta va fi jucată de data asta de Imelda Staunton, iar Prințesa Diana de către Elizabeth Debicki. În primă fază, fusese anunțat că sezonul 5 va încheia saga familiei regale, însă în 2020 au revenit asupra deciziei și au mai prelungit serialul adorat în întreaga lume cu încă un sezon.

1 the crown netflix jpg jpeg

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg