Lucrul pe care îl au în comun Prințul William și Tom Cruise. Ceva atât de drag amândurora

25 mai, 2022
Tom Cruise și Prințul William jpg

Imaginile de la premiera filmului ”Top Gun” de la Londra vor rămâne în istorie, dată fiind prezența Ducilor de Cambridge.

Tom Cruise și Prințul William (3) jpg

Tom Cruise, vedeta celei de-a doua părți a producției eveniment a arătat pe covorul roșu prietenia pe care o are cu îndrăgitul cuplu regal Prințul William și Kate Middleton.

Tom Cruise și Prințul William (4) jpg

Puțini sunt cei care știu ce lucru neprețuit au în comun Tom și William. Prințul este, asemenea lui Cruise, un aviator. La premieră, actorul a vorbit despre lucrul drag care îi leagă și a mărturisit că nu a zburat niciodată cu Ducele.

”Avem multe în comun. Amândoi iubim Anglia și să zburăm. Suntem aviatori.”, a declarat Tom Cruise, potrivit ITV News.

Ducii de Cambridge au participat cu mare drag la premiera ”Top Gun: Maverick”, iar pe covorul roșu Tom Cruise i-a întins mâna ducesei și a ajutat-o să urce câteva trepte.

Tom a confirmat pentru Entertainment Tonight că simpaticul cuplu regal nu a văzut atunci, pentru prima dată, partea a doua a filmului, ci în luna martie, când actorul a aranjat pentru Kate și Will o vizionare privată a mult așteptatei producții. Iată și de ce. Tom Cruise a dezvăluit: ”Da, am vrut să-l vadă mai devreme. El este aviator și știam că se va distra.” Totuși, a mai rămas ceva de făcut împreună cu Prințul William. Tot Tom Cruise o spune: ”Încă nu am zburat împreună. Piloții sunt croiți într-un fel anume. Cu toții ne dorim să zburăm.”

Dragostea pentru zburat nu este ceva nou în familia regală britanică. Regretatul Prinț Philip, soțul Reginei Elisabeta, era un talentat pilot. Modalitatea cea mai bună de a se destresa era să zboare. Și i-a insuflat această dragoste pentru zbor nepotului său.

Prințul William are experiență operațională pe care a dobândit-o cât timp a servit Forțelor aeriene regale de salvare, din 2009 până în 2013.

Ducele de Cambridge a fost pilot operațional și pe elicopter de salvare, a zburat peste 1300 de ore, prima dată ca locotenent de Wales și apoi căpitan, în iunie 2012.

În intervalul operațional, William a participat la peste 150 de operațiuni de salvare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg