Lucrul pe care îl au în comun Prințul William și Tom Cruise. Ceva atât de drag amândurora

25 mai, 2022
Tom Cruise și Prințul William jpg

Imaginile de la premiera filmului ”Top Gun” de la Londra vor rămâne în istorie, dată fiind prezența Ducilor de Cambridge.

Tom Cruise și Prințul William (3) jpg

Tom Cruise, vedeta celei de-a doua părți a producției eveniment a arătat pe covorul roșu prietenia pe care o are cu îndrăgitul cuplu regal Prințul William și Kate Middleton.

Tom Cruise și Prințul William (4) jpg

Puțini sunt cei care știu ce lucru neprețuit au în comun Tom și William. Prințul este, asemenea lui Cruise, un aviator. La premieră, actorul a vorbit despre lucrul drag care îi leagă și a mărturisit că nu a zburat niciodată cu Ducele.

”Avem multe în comun. Amândoi iubim Anglia și să zburăm. Suntem aviatori.”, a declarat Tom Cruise, potrivit ITV News.

Ducii de Cambridge au participat cu mare drag la premiera ”Top Gun: Maverick”, iar pe covorul roșu Tom Cruise i-a întins mâna ducesei și a ajutat-o să urce câteva trepte.

Tom a confirmat pentru Entertainment Tonight că simpaticul cuplu regal nu a văzut atunci, pentru prima dată, partea a doua a filmului, ci în luna martie, când actorul a aranjat pentru Kate și Will o vizionare privată a mult așteptatei producții. Iată și de ce. Tom Cruise a dezvăluit: ”Da, am vrut să-l vadă mai devreme. El este aviator și știam că se va distra.” Totuși, a mai rămas ceva de făcut împreună cu Prințul William. Tot Tom Cruise o spune: ”Încă nu am zburat împreună. Piloții sunt croiți într-un fel anume. Cu toții ne dorim să zburăm.”

Dragostea pentru zburat nu este ceva nou în familia regală britanică. Regretatul Prinț Philip, soțul Reginei Elisabeta, era un talentat pilot. Modalitatea cea mai bună de a se destresa era să zboare. Și i-a insuflat această dragoste pentru zbor nepotului său.

Prințul William are experiență operațională pe care a dobândit-o cât timp a servit Forțelor aeriene regale de salvare, din 2009 până în 2013.

Ducele de Cambridge a fost pilot operațional și pe elicopter de salvare, a zburat peste 1300 de ore, prima dată ca locotenent de Wales și apoi căpitan, în iunie 2012.

În intervalul operațional, William a participat la peste 150 de operațiuni de salvare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg