Mai bogată decât Prinţul William? Ce avere avea Kate Middleton înainte de-a intra în familia regală?

23 septembrie, 2018
FotoJet (14) jpeg

Este membră a uneia dintre cele mai bogate familii din lume, dar, înainte de-a se mărita cu un prinţ în carne şi oase şi-a deveni Ducesa de Cambridge, Kate era o simplă fată din Berkshire. O fată care nu era deloc săracă totuşi…

image

Kate face parte acum dintr-o familie bogată şi puternică, una dintre cele mai bogate şi mai puternice familii din lume, dar, bineînţeles, n-a fost toată viaţa ei o regalitate. Cu toate că nu era sânge albastru, britanica avea destul de multe avantaje materiale la dispoziţie. De fapt, deţinea deja o avere considerabilă chiar dinainte de-a se mărita cu Prinţul William.

  

image

Catherine Middleton s-a născut în 1982, într-o familie din pătura superioară de mijloc din Berkshire, părinţii ei fiind nişte oameni de afaceri de succes. Cam cât de mare este succesul lor? De nivelul câtorva milioane de lire sterline, destul de multe la număr.

image

Kate a crescut având parte de o viaţă privilegiată din care au făcut parte o educaţie bună obţinută pe băncile şcolii Downe House şi Wiltshire’s Marlborough College, care aveau tarife de 36.000 de lire sterline pe an. Iar, după ce şi-a încheiat studiile, Kate s-a alăturat afacerii de familie, ajutând astfel la creşterea profitului. Este vorba despre compania Party Pieces, care valorează, în momentul de faţă, 30 de milioane de lire sterline.

image

Ea a lucrat la designul catalogului de prezentare a produselor pe care Party Pieces le poate pune la dispoziţia clienţilor lor, dar şi în departamentele de producţie, marketing şi fotografie.

image

Astfel, conform celor de la Time, Kate avea o avere de 5,3 milioane de lire sterline înainte de-a deveni soţia Prinţului William. Cea mai mare parte din averea ei a provenit din afacerea de succes a familiei sale, stilul ei de viaţă londonez fiind întreţinut de profitul obţinut de părinţii ei.

Până să devină Ducesa de Cambridge şi să se mute la palatul regal, Middleton a locuit într-un apartament cumpărat de părinţii ei în Chelsea, Londra, estimat la 1,4 milioane de lire sterline, şi a avut un trai lipsit de probleme.

image

Aşa cum era de aşteptat, după nunta regală din 2011, cu Prinţul William, valoarea netă a lui Middleton a crescut simţitor! Familia regală britanică valorează în jur de 66 de miliarde de lire sterline, iar Kate a primit o parte din toată averea monarhiei.

image

În tot acest timp, nici Prinţul William nu este un sărăntoc! El deţine - împreună cu fratele lui, Prinţul Harry - o avere netă care se încadrează undeva între 19 şi 30 de milioane de lire sterline. În asemenea condiţii, nu pot să nu mă întreb dacă Kate nu îl depăşeşte cumva pe soţul ei din punct de vedere financiar, având în vedere moştenirea consistentă de la propria familie, dar şi “alocaţia” actuală primită de la familia regală. După un calcul rapid, e posibil să nu, însă este destul de strânsă “competiţia”.

image

Oricum, în ciuda averilor personale impresionante pe care Will şi Kate le deţin, cele mai multe dintre cheltuielile lor sunt suportate de Prinţul Charles. Astfel, călătoriile, cheltuielile de întreţinere de la palat, garderoba şi salariile angajaţilor sunt toate asigurate de The Duchy of Cornwall, fondul financiar al Prinţului Charles. Până şi călătoria în Africa pe care Prinţul William o va face cât de curând – fără soţie şi cei trei copii – este “sponsorizată” tot de tatăl lui.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charles și Harry, Getty (2) jpg
Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}