Mesajul personal al Prințului William după ce a primit valuri de felicitări de ziua lui

22 iunie, 2022
William Duce de Cambridge jpg

Prințul William a ținut să mulțumească personal tuturor oamenilor care s-au gândit la el și care i-au trimis un gând de bine cu ocazia aniversării celor 40 de ani.

Unul dintre viitorii regi ai Marii Britanii a fost răsfățatul zilei de ieri, dat fiind că a schimbat prefixul. Pe contul oficial al familiei regale britanice, suverana și-a felicitat nepotul.

Ducele de Cambridge a făcut un InstaStory de pe contul oficial al său și al ducesei și a postat mesajul: ”Vă mulțumesc pentru toate urările de azi! Semnat: W”.

PrinceW PNG

Membrii familiei regale i-au transmis cele mai calde urări. Pe contul de Instagram al Prințului Charles și al Ducesei de Cornwall au fost publicate imagini cu William și mesajul: ”Îi urăm Ducelui de Cambridge la mulți ani, cu ocazia aniversării a 40 de ani.”

Regina i-a urat, de asemenea, viață lungă și frumoasă. În ajunul aniversării sale, pe contul său de socializare William a distribuit coperta Big Issue Magazine, unde el apare fotografiat în ziua în care a vândut revista prin oraș. Mesajul acțiunii a fost de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate financiară, de oportunitate pentru oamenii dezavantajați, marginalizați, să câștige un venit.

Ducele explică pe larg, într-un articol, că vrea să se dedice acestei cauze, de a ajuta oamenii necăjiți, acum mai mult ca oricând. Și trage un semnal de alarmă pentru cei care o duc bine financiar, să fie mai atenți la cei din jur, că pot ajuta pe cineva în nevoie.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg