Nu mai suferea amânare, Kate și William au forțat înlăturarea lui Harry! Ce-a făcut Regele Charles?

22 noiembrie, 2022
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg

Kate și William i-au dorit înlăturați pe Ducii de Sussex? Ce l-au forțat pe Regele Charles să facă?

Prinții Harry și Andrew făceau parte dintre consilierii de stat ai Reginei Elisabeta a II-a, situație pe care actualii membri activi ai familiei regale britanice nu o mai tolerează. Deja la Camera Lorzilor se lucrează intens pentru modificarea actului de regență, care nu doar schimbă consilierii, ci și mărește lista. Harry nu se mai află pe lista albă, întocmai ca unchiul său, Prințul Andrew.

Potrivit Daily Express, Richard Palmer, un expert regal, a analizat situația și a subliniat faptul că Regele Charles a scris Parlamentului chiar de ziua sa. Situația este de maximă urgență, întrucât monarhul a făcut apel la grăbirea discuțiilor și adoptarea noilor măsuri, ca reglementările regale să poată fi luate de îndată.

Rolurile celor doi vor fi preluate de frații suveranului, Prințesa Anne și Prințul Edward. Există deja cinci consilieri, dar doi sunt căzuții în dizgrație Andrew și Harry, ambii distanțați de problemele regale.

Se pare că urgența ridicată de monarh este cauzată de vizita în SUA a Prințului și Prințesei de Wales, ce va avea loc în curând. Iar acest lucru se traduce simplu: în eventualitatea unei probleme, când Regele nu ar fi disponibil, Prințul William nu ar putea să-l înlocuiască. De aceea, aparent, Kate și William au vrut urgentarea cererii și rezolvarea ei cât mai rapid, înainte de plecarea lor. Prințul William și Prințesa de Wales vor participa la ceremonia de premiere Earthshot din Boston, pe 2 decembrie.

Prințul William și Prințesa Kate n-au niciun gând să se vadă în SUA cu Meghan și Harry, mai ales în contextul în care mult temutul documentar al Ducilor de Sussex va fi difuzat începând cu 8 decembrie.

Pe 6 decembrie și Ducii de Sussex vor fi premiați, au fost nominalizați la Premiile 2022 Ripple of Hope, ca recunoaștere pentru munca lor depusă prin intermediul fundației lor, căci ajută persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, discriminare și altele.

Pandora Forsyth, o altă expertă regală, confirmă veridicitatea celor dezvăluite mai sus. Situația e urgentă, iar Anne și Edward trebuie neapărat să-și primească funcțiile cât mai repede.

Consilierii de stat sunt autorizați să ducă la îndeplinire mai multe sarcini oficiale regale, întocmai ca suveranul. Să participe la ședințe, să semneze documente obișnuite și să discute cu ambasadorii din Marea Britanie.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg