Oamenii de încredere ai Prinţului William! Cine sunt cei mai buni prieteni ai viitorului rege?

27 martie, 2019
1 gettyimages 452598407 jpg jpeg

Este Duce de Cambridge şi nu numai că s-a născut în familia regală britanică, ci este şi urmaşul direct la tron. După ce Regina Elisabeta va muri, puterea va fi preluată de Prinţul Charles, iar următorul rege după el va fi Prinţul William, primul lui fiu.

Jurnaliştii de la Hello Magazine se întreabă deja cum va fi viaţa lui William ca rege, chiar dacă vor trece mulţi ani până când va ajunge pe tron, iar dilema lor cea mai mare este pe cine va avea el alături la acea vreme. Din această cauză, ei au întocmit o listă cu cei mai buni prieteni ai prinţului, iar aceştia nu sunt foarte mulţi la număr.

William van Cutsem

Familia van Cutsem are o istorie care se intersectează cu cea a familiei regale. Hugh van Cutsem, tatăl lui William van Cutsem, este cel mai bun prieten al Prinţului Charles, cei doi fiind colegi la Cambridge. Astfel, William van Cutsem a devenit cel mai bun prieten al Prinţului William, fiindu-i totodată naş micului Prinţ  George.

3 gettyimages 180294107 jpg jpeg

Hugh van Cutsem

Ce se întâmplă când cel mai bun prieten al tatălui tău are mai mulţi băieţi? Aproape toţi devin prietenii tăi, în funcţie de vârsta pe care o aveţi, atât tu, cât şi ei. Aşa se face că Prinţul William este bun prieten şi cu Hugh, fratele mai mare al lui William van Cutsem.

James Meade

Colegi încă din ani 2000, Prinţul William şi James Meade au rămas prieteni foarte buni şi în ziua de astăzi. Cei doi sunt şi vecini în Norfolk, iar James este totodată şi naşul micuţei Charlotte.

5 gettyimages 540349266 jpg jpeg

Thomas van Straubenzee

La fel ca şi James Meade, Thomas van Straubenzee este naşul Prinţesei Charlotte, iar la nunta Prinţului William el a ţinut celebrul toast. Cei doi se cunosct de pe vremea când studiau la Ludgrove, fiind unul dintre cei mai vechi prieteni ai Prinţului William.

Oliver Baker

S-a cunoscut cu Prinţul William şi cu Kate Middleton la Universitatea St. Andrew, iar de atunci au rămas în relaţii foarte bune. Nu sunt doar prieteni, ci Oliver Baker este şi naşul micului George.

2 gettyimages 171126160 jpg jpeg

Guy Pelly

El este bărbatul care i-a organizat Prinţului William petrecerea burlacilor, fiind deţinătorul unor cluburi de noapte. Guy Pelly şi William se cunosc din anul 2001, atunci când au mers împreună la vânătoare, iar prietenia lor a devenit tot mai strânsă. Chiar dacă are o reputaţie nu tocmai bună, Guy este naşul Prinţului Louis.

Harry Aubrey-Fletcher

Fiul lui Sir Henry Aubrey-Fletcher se cunoaşte de foarte mulţi ani cu Prinţul William, acesta fiind unul dintre invitaţii importanţi de la nunta din 2001 a lui Harry Aubrey-Fletcher.

6 gettyimages 1051949122 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg