Pozele topless cu Prinţesa Diana l-au băgat în depresie pe William: „Sunt prea mici“! Detalii incredibile din trecut

17 septembrie, 2019
1 william diana jpg jpeg

În anul 1996, Prinţesa Diana a fost târâtă fără voia ei într-un scandal mediatic uriaş, după ce presa a obţinut unele fotografii în care soţia Prinţului Charles apărea topless.

Acum, la 23 ani distanţă, Nicholas Coleridge, care este directorul Condé Nast Britain şi preşedinte Condé Nast International, vine cu detalii incredibile din trecut. Fiind bun prieten cu Diana, Nicholas Coleridge afirmă în propria carte, „The Glossy Years“, că, după ce fotografiile au fost făcute publice, Prinţesa Diana l-a vizitat.

6 profimedia 0220514731 jpg jpeg

Nicholas Coleridge afirmă că pozele topless cu Prinţesa Diana l-au băgat în depresie pe Prinţul William, deoarece colegii de la şcoală râdeau de el din cauza dimensiunii sânilor soţiei Prinţului Charles.

„Prinţesa Diana a venit la mine şi m-a întrebat dacă poate să-mi pună o întrebare la care să îi răspund foarte sincer şi direct. I-am spus că da şi apoi m-a întrebat dacă am văzut fotografiile cu ea topless. După care a afirmat că toţi colegii Prinţului William râd de el, deoarece ea are sânii mici. «Sunt prea mici?», m-a întrebat ea. I-am spus că are sânii perfecţi şi să nu-şi mai facă probleme“, afirmă Nicholas Coleridge.

8 profimedia 0332847971 jpg jpeg

Potrivit celor de la Daily Mail, Prinţul William a fost foarte supărat din cauza pozelor topless cu Prinţesa Diana, fiind chiar la un prag de depresie şi având nevoie ca familia să fie lângă el în acele momente, pentru a-l linişti.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg