Prietenii lui Meghan Markle îi acuză pe Will şi Kate de rasism. “Cum de nu s-a gândit nimeni să evite aceste imagini?”

24 martie, 2022
1 kate will profimedia 0672482704 jpg jpeg

Succesul turneului regal din Caraibe se pare că atrage invidii.

Iar unele au legătură chiar cu rudele Ducilor de Cambridge, aflaţi acum în Jamaica. Jurnalistul Omid Scobie, prieten apropiat de-al lui Meghan Markle şi autorul biografiei Ducilor de Sussex a criticat felul în care Kate şi William au interacţionat cu localnicii jamaicani de culoare din Trench Town: din spatele unui gard de plasă.

“Mă întreb ce naiba a fost în mintea organizatorilor”, a comentat acesta imaginile, deşi surse din anturajul Ducilor de Cambridge au explicat că fotografiile cu cei doi au fost realizate pe un teren de fotbal înconjurat de balustrade din plasă, în spatele cărora se află tribunele.

stanga
dreapta
2 kate profimedia 0672405423 jpg jpeg
3 kate profimedia 0672425911 jpg jpeg
6 will profimedia 0672782805 jpg jpeg
4 kate profimedia 0672415420 jpg jpeg
1 kate will profimedia 0672482704 jpg jpeg

De asemenea, fotbalistul englez de origine jamaicană Raheem Sterling, care a participat la evenimentul de pe stadion în compania ducilor, a pozat cu fanii lui într-un mod similar, de dincolo de gard.

„Planificarea fiecărui pas al acestor angajamente este minuţioasă, deci cum de nu s-a gândit nimeni să evite anumite imagini? De aceea, diversitatea într-o echipă contează”, a scris pe Twitter autorul cărţii Finding Freedom, dând de înţeles că în staff-ul lui Kate şi-al lui William nu există persoane de culoare.

“Este o manipulare incredibil de dezamăgitoare şi denaturarea absolută a faptelor, completate de o interpretare complet perversă pe care n-o pot înţelege”, a răspuns comentatorul regal Russell Myers celor evidenţiate de Scobie.

Foto: Profimedia