Trucul folosit de Prințesa Catherine pentru a arăta mereu impecabil în fotografii. Nu dă greș niciodată

29 septembrie, 2022
Prințesa Catherine, Getty (4) jpg

Este una dintre cele mai rafinate prezențe regale britanice. Sofisticata Catherine știe exact cum să capteze atenția publicului.

Atât cu prezența fizică, cât și în fotografii. Evoluția soției Prințului William este vădită, dacă analizăm imaginile cu ea pe măsură ce anii au trecut.

Tânăra colegă a Prințului a învățat în timp record să fie o stilată Ducesă, iar acum ștacheta s-a ridicat și mai sus pentru Prințesa Catherine, viitoarea Regină a Marii Britanii.

Silueta o ajută în toate situațiile, hainele îi vin impecabil, iar specialiștii remarcă un fapt inedit: în toate pozele iese bine. Cum este posibil?

Ei bine, Prințesa de Wales are un secret, iar specialista Miranda Holder l-a dezvăluit. Iată cum reușește Kate să facă obiectivul foto să se îndrăgostească de ea. Este la îndemâna oricui.

Întotdeauna folosește același truc infailibil. Potrivit Mirandei, totul vine de la poziția gâtului și a bărbiei. Manechinele sunt învățate, atunci când pășesc pe podium, să aibă exact aceeași poziție. Bărbia ușor ridicată. Este un aspect de care nu vrei să uiți, dacă apari des în fotografii. În felul acesta, din orice unghi este pozată, Prințesa arată bine, fără vreo cută dizgrațioasă. Iar dacă nu ai silueta lui Kate, în mod sigur e posibil să te trezești cu vreo gușă în poze.

Superba Prințesă de Wales e atentă mereu ca bărbia să fie paralelă cu solul și foarte puțin ridicată. Kate a beneficiat de pregătire temeinică cu specialiști de top. Știe să fie grațioasă, fermecătoare, carismatică. O adevărată lady în continuă transformare. Chiar și în această perioadă, când lui Kate i s-a pus în vedere că garderoba sa va fi revizuită, pentru a fi demnă de o viitoare regină. Sobră și rafinată, Prințesa intră iată într-o nouă etapă a vieții.

”Niciodată, dar niciodată nu-și ține capul în pământ în public”, mai detaliază Miranda Holder. ”Astfel are garanția că va ieși bine în poze.

Fanii Prințesei au comentat în online, subliniind că nu acesta ar fi motivul pentru care Kate iese impecabil în poze, ci doar fiindcă este superbă.

”E frumoasă oricum, cu bărbia în sus sau în jos, nu contează.”, au ținut oamenii să precizeze.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg