Trucul folosit de Prințesa Catherine pentru a arăta mereu impecabil în fotografii. Nu dă greș niciodată

29 septembrie, 2022
Prințesa Catherine, Getty (4) jpg

Este una dintre cele mai rafinate prezențe regale britanice. Sofisticata Catherine știe exact cum să capteze atenția publicului.

Atât cu prezența fizică, cât și în fotografii. Evoluția soției Prințului William este vădită, dacă analizăm imaginile cu ea pe măsură ce anii au trecut.

Tânăra colegă a Prințului a învățat în timp record să fie o stilată Ducesă, iar acum ștacheta s-a ridicat și mai sus pentru Prințesa Catherine, viitoarea Regină a Marii Britanii.

Silueta o ajută în toate situațiile, hainele îi vin impecabil, iar specialiștii remarcă un fapt inedit: în toate pozele iese bine. Cum este posibil?

Ei bine, Prințesa de Wales are un secret, iar specialista Miranda Holder l-a dezvăluit. Iată cum reușește Kate să facă obiectivul foto să se îndrăgostească de ea. Este la îndemâna oricui.

Întotdeauna folosește același truc infailibil. Potrivit Mirandei, totul vine de la poziția gâtului și a bărbiei. Manechinele sunt învățate, atunci când pășesc pe podium, să aibă exact aceeași poziție. Bărbia ușor ridicată. Este un aspect de care nu vrei să uiți, dacă apari des în fotografii. În felul acesta, din orice unghi este pozată, Prințesa arată bine, fără vreo cută dizgrațioasă. Iar dacă nu ai silueta lui Kate, în mod sigur e posibil să te trezești cu vreo gușă în poze.

Superba Prințesă de Wales e atentă mereu ca bărbia să fie paralelă cu solul și foarte puțin ridicată. Kate a beneficiat de pregătire temeinică cu specialiști de top. Știe să fie grațioasă, fermecătoare, carismatică. O adevărată lady în continuă transformare. Chiar și în această perioadă, când lui Kate i s-a pus în vedere că garderoba sa va fi revizuită, pentru a fi demnă de o viitoare regină. Sobră și rafinată, Prințesa intră iată într-o nouă etapă a vieții.

”Niciodată, dar niciodată nu-și ține capul în pământ în public”, mai detaliază Miranda Holder. ”Astfel are garanția că va ieși bine în poze.

Fanii Prințesei au comentat în online, subliniind că nu acesta ar fi motivul pentru care Kate iese impecabil în poze, ci doar fiindcă este superbă.

”E frumoasă oricum, cu bărbia în sus sau în jos, nu contează.”, au ținut oamenii să precizeze.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg