Prințesa Kate, mesaj emoționant: ”Nimeni nu alege s-ajungă într-o luptă cu dependența”

1 noiembrie, 2022
kate miidleton, sacou chanel la eveniment sportiv 0  sursa   Profimedia jpg

O persoană deosebit de empatică, Prințesa Kate nu a ratat ocazia de a aduce conștientizare asupra uneia dintre cele mai mari probleme ale vieții: dependența.

”Știu că nimeni nu alege asta. Dar recuperarea este posibilă.”, trage semnalul de alarmă Prințesa Kate. Alteța Sa regală a înregistrat mesajul video și își arată sprijinul pentru cei care continuă să sufere de dependență.

Duminică, în cadrul campaniei naționale ”Luăm atitudine în cazul dependențelor”, mama celor trei regali George, Charlotte și Louis a transmis un mesaj de sporire a gradului de conștientizare.

”Dependența este o problemă de sănătate serioasă, care i se poate întâmpla oricui, indiferent de vârstă, gen, rasă sau naționalitate”, și-a început mesajul Prințesa Kate.

Prințesa de Wales stătea pe o canapea, în timp ce în spate avea portretul familiei sale pe care o iubește atât de mult, dar și alte imagini cu soțul și copiii. Prințesa Kate poartă o bluză de voal cu buline și și-a lăsat părul desfăcut.

”Având în vedere că organizația Forward Trust se află sub patronajul meu, am cunoscut multe persoane aflate sub efectele dependenței. Sentimentele legate de dependență se schimbă, dar încă nu am ajuns acolo unde ar trebui, ca grad de acceptare și integrare. Rușinea stă încă în calea multor familii, iar acestea ezită să ceară ajutor, iar mulți își pierd chiar viața.”

Prințesa Kate consideră că singura cale pentru o societate de a-i ajuta pe cei care au atâta nevoie este să recunoască problema și calea care i-a dus acolo, să empatizeze și să fie înțelegători cu lupta dependenților.

Prințesa Kate face apel la toți cei aflați în asemenea situație cu lacrimi în ochi: ”Vă rog să înțelegeți că dependența nu e o alegere. Nimeni nu alege să devină dependent. Este, de asemenea, o serioasă problemă de sănătate. Nu lăsați rușinea să vă împiedice căutarea ajutorului de care aveți atâta nevoie”, a mai spus viitoarea regină a Angliei.

Prințul și Prințesa de Wales sunt implicați activi în diverse campanii de susținere a persoanelor aflate în dificultăți.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg