Prinţii George, Charlotte şi Louis se pregătesc să se întoarcă la şcoală. Unde vor învăţa cei trei şi cum li se adresează colegii de clasă?

25 august, 2021
1 noname jpg jpeg

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis se vor întoarce la şcoală săptămâna viitoare, iar Ducii de Cambridge se pregătesc pentru acest moment ca orice alţi părinţi din Marea Britanie.

Prinţul George, în vârstă de opt ani, şi Prinţesa Charlotte, de şase, vor merge la aceeaşi şcoală privată: Thomas’s School din districtul londonez Battersea, una la care taxele şcolare anuale ajung la 17.000 de lire sterline. Acolo, cei doi sunt trecuţi în catalog cu numele de George şi Charlotte Cambridge.

Fratele lor mai mic, Louis, în vârstă de trei ani, va merge la grădiniţa Willcocks Nursery School până la anul, în septembrie, când se va alătura, cel mai probabil, şcolii la care merg şi fraţii lui.

stanga
dreapta
3 william si copiii 3 jpg jpeg
4 printul george 6 ani 1 jpg jpeg
5 4 jpg jpeg
4 untitled jpg jpeg
1 noname jpg jpeg

“Toţi cei trei copii sunt populari la şcoală şi au mulţi prieteni, atât la Londra, cât şi la ţară, lângă reşedinţa Anmer. Întotdeauna au amici invitaţi acasă. Cât despre Kate şi William, aceştia insistă să nu existe tratament special pentru niciunul dintre copiii lor. George o fi viitor rege, dar, deocamdată, este doar un băieţel ca oricare altul”, declară un apropiat al familiei regale pentru presa londoneză.

Iar Kate se comportă, la rândul ei, ca orice altă mamă şi s-a împrietenit cu celelalte mame de la şcoală, având, în acelaşi timp, şi o relaţie bună cu profesorii celor doi copii mai mari.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg