Prin┼úul Louis a ├«mplinit, azi, trei ani. Kate Middleton ┼či Prin┼úul William au f─âcut public─â o nou─â poz─â adorabil─â cu el

23 aprilie, 2021
1 louis jpg jpeg

În aceste momente triste pentru familia regală britanică, o poză precum cea de sus este ca o adevărată terapie.

Este vorba despre fotografia care marcheaz─â ziua de na┼čtere a Prin┼úului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge care a ├«mplinit, ast─âzi, trei ani. Poza care-l arat─â pe micu┼úul prin┼ú pe biciclet─â, preg─âtindu-se pentru prima lui zi de gr─âdini┼ú─â, a fost f─âcut─â de mama lui, Kate Middleton, ┼či distribuit─â pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

4 untitled jpg jpeg

├Ämbr─âcat ├«n albastru din cap p├ón─â-n picioare, b─âie┼úelul ├«n v├órst─â de trei ani, care-┼či s─ârb─âtore┼čte ziua la dou─â zile diferen┼ú─â de Regina Elisabeta, ne demonstreaz─â pe zi ce trece c─â este o copie fidel─â a mamei lui. Mai mult, unii merg p├ón─â acolo ┼či spun c─â micu┼úul seam─ân─â foarte tare cu tat─âl lui Kate, Michael Middleton.

3 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 2 jpg jpeg
4 untitled jpg jpeg
1 louis jpg jpeg

Dup─â aniversarea lui Louis urmeaz─â cele ale fra┼úilor lui mai mari: Prin┼úesa Charlotte va ├«mplini ┼čase ani luna viitoare, iar George, primul n─âscut, va aniversa opt ani ├«n luna iulie.

Prin┼úul Louis merge la aceea┼či gr─âdini┼ú─â din Kensington pe care a urmat-o ┼či sora lui mai mare, Prin┼úesa Charlotte, ├«nainte de a intra la ┼čcoal─â.Recente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg