Prințul William a fost detronat! Nu mai este cel mai sexy chelios din lume, cine i-a luat locul

19 octombrie, 2022
Wales, Getty jpg

Adevărate mișcări pe podiumul bărbaților cu chelie. Prințul William a rămas fără coroană.

Nu e vorba de coroana adevărată, ci de cea a bărbaților hot cu chelie. Ei bine, timp de doi ani, soțul Prințesei Kate a ocupat primul loc, dar domnia sa iată că a luat sfârșit.

Prințul William a căzut de pe locul 1, ba chiar și de pe podium. În viața de zi cu zi, fiul cel mare al Regelui Charles a schimbat prefixul anul acesta și este, oarecum, la apogeul carierei, la cei 40 de ani, căci s-a desăvârșit în a-și exercita funcțiile regale. Britanicii îi adoră pe Prințul William și pe Prințesa de Wales.

printul william

Bărbații frumoși care se confruntă cu lipsa părului de pe cap au acum un alt reprezentant, un celebru chelios, din cale afară de sexy: Vin Diesel, actorul mult mai în vârstă decât Prințul William, însă cu chelia mai lucioasă. Căci specialiștii au pus și acest criteriu în clasament.

vin diesel jpeg

Studiul amuzant și fără pretenții s-a făcut după mai multe criterii, în primul rând un procent din proporția de aur, rezultate care au desemnat-o și pe Jodie Comer drept cea mai frumoasă femeie din lume. Jodie Comer le detronează pe toate frumusețile lumii căci, potrivit științei, are o proporție de 94.5% din tiparul de aur al frumuseții de manual. Phi, proporția care măsoară perfecțiunea fizică.

Apoi, în topul chelioșilor au mai fost analizate înălțimea, averea și impactul pe care-l au în rețelele de socializare.

Rezultatele au fost compilate de Reboot SEO Agency, care a luat în calcul și cât de lucios le este scalpul, creând un scor de la 1 la 10.

Anul acesta, Vin Diesel este câștigător, cu un scor de 6.46 din 10. Pe locul 2 se află popularul actor Stanley Tucci, în timp ce locul trei e ocupat de Shemar Moore – 6.25/10. Prințul William de Wales a ajuns anul acesta abia pe locul 5, urmat de Jason Statham – 5.96/10.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg