Dor de bunica! Prima vizită la Balmoral a Prințului William de la decesul Reginei Elisabeta

11 octombrie, 2022
Prințul William și Regina Elisabeta a II a, Getty (3) jpg

Prințul William s-a dus la Balmoral, pentru un weekend în amintirea bunicii, pentru prima dată de la moartea Reginei Elisabeta, de acum o lună.

Lumea întreagă era îndoliată în după-masa zilei de 8 septembrie, când vestea că suverana s-a stins, la reședința sa de suflet, Balmoral.

Ținuturile vaste scoțiene au găzduit de-a lungul timpului evenimente istorice ale familiei regale britanice. Era locul de suflet al Reginei, unde obișnuia să se retragă verile și să se bucure de plimbări lungi, vânătoare, călărie și multă încărcare cu natura pură.

În weekendul care tocmai s-a scurs, Prințul William a mers, mânat de dor, într-o vizită pe domeniul scoțian unde bunica nu l-a mai așteptat. În memoria ei, a mers la vânătoare de căprioare, activitate pe care o făcea frecvent și în tinerețe, alături de fratele său și de tatăl său. Această vânătoare a fost și refugiul durerii, după ce a aflat de moartea năprasnică a mamei sale, Lady Diana.

De la moartea Reginei, aceasta este prima vizită a Prințului William în Scoția.

A vrut să-i aducă un omagiu special și personal bunicii sale, la o lună de când Maiestatea Sa nu s-a mai aflat printre ei.

Potrivit Daily Mail, noul Prinț de Wales a stat la cabana Craigowan de pe domeniul impresionant de 50.000 de acri, una din preferatele Maiestății Sale, dar mai puțin formală, pe care o foloseau când veneau doar pentru vânătoare.

Acest obicei îl ajută pe William să se detensioneze și mai mult ca sigur avea nevoie, căci el și soția sa nu și-au luat niciun răgaz de o lună de zile.

În weekend s-a împlinit exact o lună de când William ajungea val vârtej exact la aceeași proprietate, însă din păcate nu și-a mai prins bunica în viață. Ea a murit avându-i alături pe doi dintre copiii săi, Regele Charles și Prințesa Anne.

Foto: Getty, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg