Prinţul William a picat în depresie după ce a devenit tată! Declaraţia incredibilă a Ducelui de Cambridge

22 noiembrie, 2018
gettyimages 994637952 jpg jpeg

În urmă cu cinci ani, Prinţul William devenea părinte pentru prima oară, după ce soţia lui, Kate Middleton, îl aducea pe lume pe micul Prinţ George. De atunci şi până astăzi, Ducesa de Cambridge a mai născut de două ori: pe Charlotte, în urmă cu trei ani, şi pe Louis, în acest an.

Zilele trecute, prezent la un eveniment desfăşurat în Londra, Prinţul Wiliiam a vorbit despre momentul când a devenit pentru prima dată tată. Ducele de Cambridge a afirmat că, deşi trecea prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii, a picat în depresie, deoarece nu ştia cum să separe job-ul de viaţa privată.

„Intersectarea jobului cu viaţa privată m-a făcut să pic în depresie. Mă simţeam cum nu mă mai simţisem niciodată. Eram foarte trist şi mă simţeam căzut. Ţii în tine lucruri despre muncă, pentru că ştii că nu trebuie să vorbeşti acasă despre asta, pentru că pe ei nu îi interesează. Trebuie să fim foarte relaxaţi la job şi să spunem lucrurilor pe nume, pentru a nu ne afecta viaţa personală“, a spus Prinţul William.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg