Prinţul William este cel mai asemănător bunicii sale, Regina, constant dezamăgită de Charles. Este Will urmaşul ales la tron?

22 martie, 2021
5 printul george viitorul rege al angliei 1 jpg jpeg

Multe voci cunoscătoare susţin că monarhia ar putea avea o soartă incertă, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Şi asta pentru că cel care-i urmează la tron, Prinţul Charles, nu este doar o figură puţin populară printre supuşii britanici, ci şi pentru că însăşi regina este nemulţumită de felul în care acesta îşi face datoria de moştenitor al coroanei.

Noul documentar TV, Queen Elizabeth: Love, Honour and Crown, care va fi difuzat, azi, pe Channel 4, susţine că suverana britanică a fost frustrată continuu din cauza faptului că Charles nu s-a ridicat niciodată la standardele ei de a-şi face datoria. De fapt, niciun alt membru al familiei regale n-a luat atât de în serios această responsabilitate precum suverana.

stanga
dreapta
2 profimedia 0504928429 jpg jpeg
5 printul george viitorul rege al angliei 1 jpg jpeg

Autorul regal Clive Irving susţine că regina în vârstă de 94 de ani nu şi-a înţeles niciodată fiul cel mare, pe Charles, şi că aceasta este surprinsă constat de acţiunile lui.

2 profimedia 0504928429 jpg jpeg

Irving susţine că Prinţul William este singurul membru al familiei regale care apreciază dedicaţia reginei pentru coroană. "Toţi cei din jurul ei nu au reuşit să se ridice la nivelul ei. Charles n-a reuşit niciodată asta. Chiar şi astăzi, regina este mai apropiată de Prinţul Andrew şi mai dispusă să-i ierte acestuia greşelile decât lui Charles."

O altă sursă apropiată familiei regale întăreşte spusele lui Irving, susţinând că Prinţul William se apropie cel mai mult de bunica sa în ceea ce priveşte respectul pentru datorie şi serviciul public. Să fie fratele lui Harry urmaşul ales al Reginei? Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg