Prin╚Ťul William prime╚Öte un cadou de neuitat ├«nainte de a ├«mplini 40 de ani. Moneda special─â ├«i este dedicat─â

24 mai, 2022

Monedă aniversară pentru Ducele de Cambridge. Surpriza vine înainte de ziua sa.

moned─â Prin╚Ťul William (10) jpg

Mai pu╚Ťin de o lun─â p├ón─â la ziua Ducelui de Cambridge, primul fiul al viitorului rege al Angliei. Prin╚Ťul William este omagiat a╚Öa cum trebuie, iar monarhia britanic─â a scos o moned─â aniversar─â, ├«n cinstea sa.

moned─â Prin╚Ťul William (9) jpg

Prin╚Ťul William, Duce de Cambridge (William Arthur Philip Louis; n. 21 iunie 1982) este primul fiu al lui Charles, Prin╚Ť de Wales ╚Öi al Dianei, Prin╚Ťes─â de Wales ╚Öi nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ╚Öi al Prin╚Ťului Philip, Duce de Edinburgh. Astfel, este al doilea ├«n ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit ╚Öi a 16 state independente din Commonwealth.

De c├ónd Regina Elisabeta a ├«nceput s─â se mai retrag─â de la evenimente, Prin╚Ťul William ╚Öi so╚Ťia sa, superba Kate Middleton, au demonstrat c─â fac fa╚Ť─â cu brio ├«ndatoririlor regale. Ba mai mult, sunt adora╚Ťi de public, am├óndoi av├ónd aceea╚Öi carism─â pe care adeseori oamenii o vedeau la regretata Prin╚Ťes─â Diana. Recent, la o vizit─â ├«n Sco╚Ťia, Will a fost mai aproape ca niciodat─â de candoarea mamei sale, c├ónd a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat un v├órstnic, iar imaginea a devenit viral─â.

William vizit─â Glasgow jpg

În cinstea aniversării celor 40 de ani, apreciatul Duce de Cambridge primește această monedă aniversară de 5 lire, în Marea Britanie.

moned─â Prin╚Ťul William (5) jpg

ÔÇŁThe Royal MintÔÇŁ a dezv─âluit design-ul monedei chiar luni, cu c├óteva s─âpt─âm├óni ├«nainte de ziua Prin╚Ťului, pe 21 iunie. Pe moned─â este gravat chipul lui William, ├«n st├ónga 40, iar ├«n dreapta ├«nsemnul regal.

stanga
dreapta
moned─â Prin╚Ťul William jpg
moned─â Prin╚Ťul William (3) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (5) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (4) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (8) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (2) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (7) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (6) jpg
moned─â Prin╚Ťul William (9) jpg

Este prima dat─â c├ónd al doilea succesor la tron apare singur pe o moned─â britanic─â. Prin╚Ťul William a mai ap─ârut odat─â, ├«mpreun─â cu so╚Ťia, pe o moned─â aniversar─â, ├«n cinstea c─âs─âtoriei lor regale din 2011.

Gravorul regal Thomas T. Docherty a men╚Ťionat c─â pe moneda aniversar─â a Ducelui este un echilibru ├«ntre energia sa proasp─ât─â ╚Öi faptul c─â este un t─âtic at├ót de t├ón─âr.

Docherty a mai spus c─â moneda aceasta reprezint─â apogeul carierei lui: ÔÇŁDe╚Öi ne deosebim at├ót de mult, ├«l ├«n╚Ťeleg. ├Ämpline╚Öte 40 de ani ╚Öi are o familie frumoas─â, copii mici... ╚śi eu am copii ╚Öi m-am str─âduit s─â redau foarte precis aura Maiest─â╚Ťii Sale ├«n acest moment al vie╚Ťii.ÔÇŁ

├Änc─â nu se ╚Ötie cum va s─ârb─âtori Prin╚Ťul ├«mplinirea celor 40 de ani. Cert este c─â evenimentul va fi la dou─â s─âpt─âm├óni de la marele eveniment care celebreaz─â Jubileul de Platin─â al suveranei. C├ónd Kate Middleton a ├«mplinit 40 de ani ├«n ianuarie, casa regal─â a publicat o serie de fotografii cu Ducesa de Cambridge.

Cambridge jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg